دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نماینده سیرجان در مجلس: دانشگاه آزاد اسلامی از معدود سازمان‌هایی است که به جای شعار دادن عمل می‌کند

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان دغدغه رهبری، رئیس جمهوری و جامعه امروزی را دنبال می‌کند و این مجموعه جزء معدود سازمان‌هایی است که شعار نمی‌‌دهد و عمل می‌کند.
کد خبر : 38077

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،‌ شهباز حسن‌پور در آئین امضاء تفاهم‌نامه همکاری و همچنین تنظیم سند مهارت شهرستان سیرجان بین مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان کرمان، مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، اظهار کرد: امضاء این تفاهم‌نامه اقدامی ارزشمند و یک روز به یاد ماندنی در تاریخ مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان است.


حسن‌پور افزود: مطمئناً این کار زیبا و ارزشمند به عنوان یک الگوی موفق در سطح کشور مطرح خواهد شد و دغدغه ارتباط دانشگاه و صنعت و مهارت مورد نیاز صنعت را که تا به امروز دانشگاه‌ها نتوانسته بودند به آن پاسخ بدهند را مرتفع خواهد کرد.


وی گفت: وجود دکتر میرزاده نعمتی است که توانسته دانشگاه را به مسیر اصلی خود هدایت کند.








حسن‌پور: وجود دکتر میرزاده نعمتی است که توانسته دانشگاه را به مسیر اصلی خود هدایت کند

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اقداماتی که در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان انجام شده و می‌شود جای بسیار خرسندی و افتخار برای مردم و مسئولان سیرجان است.


حسن پور افزود: موضوع فارغ‌التحصیلان و متخصصان در استان و در کل کشور به یک نگرانی برای خانواده‌ها و مسئولان تبدیل شده‌ و در حال تبدیل شدن به یک تهدید است؛ اما برای مردان بزرگ هیچ بن‌بستی وجود ندارد چرا که یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.


در ادامه این مراسم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: امروز به همت فکر باز مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان کرمان و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تفاهم‌نامه‌ای امضاء شد که با اجرای آن می‌توانیم دغدغه خانواده‌ها و جامعه را برطرف کنیم و دانش‌آموختگان واحد سیرجان در کشور برتر خواهند شد.


دکتر ابوالفضل جعفرقلیخانی افزود: کسی که دانش دارد اما مهارت ندارد، نمی‌تواند در جامعه موفق باشد و کسی موفق است که هم دانش دارد و هم مهارت و کسانی که دانش‌آموخته می‌شوند، باید دوره کارآموزی را به خوبی پشت سر بگذرانند تا صنعت بتواند به آنها اعتماد کند که ما برای حل این مشکل سعی داریم دانشگاه و صنعت را به هم نزدیک کنیم و برای این منظور تفاهم‌نامه‌ای تدوین شد که اگر به همت طرفین عملیاتی شود تردیدی نیست که الگویی برای همه کشور خواهد شد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: در بحث واگذاری بیمارستان بعد از مذاکرات با مسئولان ذی‌ربط فرمولی طراحی شد که با پرداخت تعرفه دولتی و خدمات خصوصی دریافت کنند که این کار الگویی شد برای کل کشور.


وی بیان کرد: برای داشتن یک نقشه راه و یک شهر نمونه الگو همه سازمان‌های دولتی موظف شده‌اند همکاری کنند و دانشگاه آزاد این کار را به عهده گرفته است که امیدواریم محقق شود که بتوانیم آموزش‌ها را متمرکز کنیم و نیازهای شهر، استان و کشور را برآورده کنیم و عاشقانه در این عرصه قدم برمی داریم.









جعفرقلیخانی: در بحث واگذاری بیمارستان بعد از مذاکرات با مسئولان ذی‌ربط فرمولی طراحی شد که با پرداخت تعرفه دولتی و خدمات خصوصی دریافت کنند که این کار الگویی شد برای کل کشور



همچنین مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان کرمان گفت: امروز یکی از معضلات جامعه و دولت بحث بیکاری جوانان است که بر اساس آمار هرم بیکاری 10 سال پیش به سمت افرادی بود که تحصیلات کم داشتند اما در چند سال اخیر هرم بیکاری به‌گونه‌ای شده است که 96 درصد فارغ‌التحصیلان فاقد مهارت لازم برای ورود به کار هستند و حدود 11 هزار نفر در کرمان فارغ‌التحصیل بیکار داریم که فاقد مهارت هستند.


محمدرضا جهانگیری گفت: دانشجو باید کارآفرین باشد نه کارجو و هیچ تئوری به توسعه اقتصادی منجر نمی‌شود مگر اینکه توسعه صنعتی داشته باشند. امیدواریم بتوانیم در راستای توسعه شهرستان گام‌های بزرگی برداریم.


مدیرکل سازمان فنی حرفه‌ای استان کرمان افزود: موسسات آموزش عالی باید بخش زیادی از توان خود را به آموزش مهارتی اختصاص دهند و مهارت آموزی کنند و همه مسئولان باید کمک کنند تا کمر بیکاری را در شهرستان سیرجان خم کنیم.


در ادامه مدیر عامل شهرک‌های صنعتی استان کرمان گفت: استان کرمان باید برای صنعتی شدن برود و برای استقلال صنایع کوچک باید زیر ساخت‌ها را ایجاد کنیم و خدمات زیربنایی در اختیار آنها قرار گیرد.


مجید غفاری افزود: مشکل اصلی صنایع بحث آموزش و نیروی متخصص است که باید این حلقه را بین دانشگاه و صنعت بوجود آوریم که البته نقش سازمان فنی و حرفه‌ای در بحث آموزش نیز پر رنگ است و ما باید نیازهای صنعت را شناسایی کنیم که در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای تهیه شده که امیدواریم بتوانیم با تدوین آن به جامعه و صنعت کمک کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب