دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 ارديبهشت 1398 - 13:20
از سوی صندوق رفاه دانشجویان؛

دستورالعمل طرح تعمیر، تجهیز و ارتقای سراهای دانشجویی ابلاغ شد

فرآیند و دستورالعمل طرح تعمیر، تجهیز و ارتقای سراهای دانشجویی در سال 98 از سوی صندوق رفاه دانشجویان ابلاغ شد.
کد خبر : 378840

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صندوق رفاه دانشجویان به‌عنوان یکی از متولیان خدمات رفاهی دانشجویان، مأموریت اصلی خود را در بهبود و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به جامعه هدف قرار داده است. نظر به جایگاه مهم سراهای دانشجویی درافزایش سطح رفاه و رضایتمندی دانشجویان، این صندوق در سال‌های اخیر طرح بازسازی و ارتقای سراها را در دستور کار خود قرار داده است. با توجه به تجربه موفق این طرح در چند سال گذشته و بهبود کیفی تعداد بسیار زیادی از سراهای دانشجویی، طرح مذکور در سال 98 نیز با همکاری و مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی عملیاتی می‌شود.


به کلیه سراهای که در تملک دانشگاه قرار دارند و اطلاعات آن‌ها در سامانه خوابگاهی صندوق رفاه دانشجویان ثبت‌شده و اجاره بهای آن‌ها به‌حساب این صندوق رفاه واریز می‌شود، سرای دانشجویی گفته می‌شود  و کلیه اقدامات مربوط به تعمیرات محدود و خرید تجهیزات موردنیاز سراهای دانشجویی در دسته تعمیر و تجهیز قرار می‌گیرند. این اقدامات لزوماً منجر به ارتقای رتبه سرا نمی‌شود.


کلیه اقدامات مربوط به بازسازی اساسی سرا و خرید تجهیزات آن در دسته ارتقای سراها قرار می‌گیرد. این اقدامات باید منجر به ارتقای سرا به رتبه بالاتر شود.


در سال 98 پروژه تعمیر و تجهیز و همچنین پروژه ارتقای رتبه سراهای دانشجویی به‌صورت هم‌زمان و با تجمیع اعتبارات انجام می‌شود. با توجه به این شرایط دانشگاه‌ها به دودسته دانشگاه‌هایی که متقاضی شرکت در طرح تعمیر و تجهیز و ارتقای سراها به‌صورت توأم هستند و دانشگاه‌هایی که صرفاً در طرح تعمیر و تجهیز سراها شرکت می‌کند، تقسیم می‌شوند.


فرایند انتخاب، مشارکت و تخصیص اعتبار به دانشگاه‌های


دانشگاه‌ها ابتدا باید اعلام آمادگی مکتوب دانشگاه‌ها به صندوق رفاه دانشجویان به‌صورت سراهای موردنظر برای ارتقا و تعمیر و تجهیز به‌صورت دقیق و تفکیک‌شده مشخص شود،  تعمیرات و تجهیزات الزام و برآورد اعتبارات مورد تهیه و ارسال شود،اعزام کارشناس صندوق رفاه دانشجویان و بازدید از سراهای اعلام‌شده برای مشارکت در طرح فوق، امضای تفاهم‌نامه فی‌مابین صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه  با امضای رئیس و معاون امور دانشجویان ، صندوق رفاه دانشجویان و رئیس و معاون دانشجویی دانشگاه  در این تفاهم‌نامه سراهایی که نیاز به تعمیر و تجهیز و ارتقا دارند صراحتاً ذکر می‌شود و کلیه هزینه‌های مربوطه در آن محاسبه و درج می‌شود و نهایتاً 50 درصد هزینه ارتقاء سراها به عهده دانشگاه و مابقی هزینه ارتقای بر عهده صندوق رفاه دانشجویان است. مرحله اول کمک پرداخت در قالب کل سهم تعمیر و تجهیز و مطابق جدول ذیل است:



 درصورتی‌که سهم تعمیر و تجهیز دانشگاه مربوطه از 50 درصد سهم صندوق بابت طرح ارتقای که در تفاهم‌نامه ذکرشده است کمتر باشد و دلیل آن بابت ظرفیت کم سراهای آن دانشگاه باشد مابه‌التفاوت آن تا سقف 50 درصد در مرحله اول پرداخت می‌شود.


پس‌ازآن نیز توسط کارشناسان صندوق و گزارش پیشرفت کاربر مبنای تفاهم‌نامه امضا شده مجدد ارزیابی می‌شود و سهم صندوق مطابق گزارش کارشناسی و بر مبنای تفاهم‌نامه منعقدشده  حداکثر تا50 درصد اعتبار در نظر گرفته‌شده بابت طرح ارتقای پرداخت می‌شود.


 فرایند مشارکت و تخصیص اعتبار به دانشگاه‌های  


ابتدا  نیمی از کل سهم تعمیر و تجهیز تعلق‌گرفته به دانشگاه واریز می‌شود و پس از انجام تعمیرات و خرید تجهیزات توسط دانشگاه تا سقف کل سهم دانشگاه از اعتبار تعمیر و تجهیز آن دانشگاه کارشناسان صندوق از سراهای دانشجویی و ارائه گزارش از هزینه‌های انجام‌شده بازدید می‌کنند و پس‌ازآن مرحله دوم اعتبار تعمیر و تجهیز بر اساس درصد تحقق  گزارش ارائه‌شده توسط نماینده صندوق از میزان هزینه کرد، پرداخت می‌شود.


زمان‌بندی اجرایی طرح تعمیر، تجهیز و ارتقای سراهای دانشجویی:



ارسال کلیه نقشه‌های مربوط به برآورد اعم از پالن‌‌های معماری، مقاطع و نماها در قالب فایلی موارد فوق پس از تکمیل، طی نامه رسمی با امضای ریاست دانشگاه به صندوق رفاه دانشجویان ارسال و فایل‌های مربوطه نیز به آدرس ایمیل com.gmail@refah.khabgah ارسال شود.


انتهای پیام/4107/4084/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب