دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 ارديبهشت 1398 - 08:00
عابدینی در گفتگو با آنا:

روزه‌خواری در ملأعام 2 ماه حبس دارد

یک وکیل دادگستری گفت: مجازات روزه‌خواری در ملأعام از 10 روز تا 2 ماه حبس و 74 ضربه شلاق است.
کد خبر : 378593
3666.jpg

علی عابدینی در گفتگو با خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره روزه‌خواری و اینکه آیا در قانون مجازات اسلامی مجازاتی برای افراد متخلف در نظر گرفته شده است یا خیر؟ اظهار کرد: همواره با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان موضوع روزه‌خواری و تظاهر به این عمل در اماکن عمومی سر زبان‌ها می‌افتد و برخی می‌گویند که چرا دستگاه قضائی با افراد متخلف برخوردهای قانونی را انجام نمی‌دهد.


وی ادامه داد: در قانون مجازات اسلامی مجازاتی برای روزه‌خواران عنوان نشده است، اما برای افرادی که تظاهر به عمل حرام در انظار عمومی و اماکن می‌کنند، مجازات تعیین شده است؛ از طرفی روزه‌خواری عملی حرام است که اگر با این دید به موضوع بنگریم، می‌شود با متخلفان برخورد کرد.


این وکیل دادگستری با بیان اینکه روزه‌خواری توسط برخی افراد جامعه، بی‌‌احترامی به حقوق شهروندی است اظهار کرد: روزه‌خواری علاوه بر اینکه از نظر اسلام حرام اعلام شده و کاری ناپسند است، از بعد اجتماعی نیز اقدامی ناپسند محسوب می‌شود، چراکه متخلفان با این کار حقوق دیگران را ضایع کرده و به آنها احترامی قائل نیستیم.


عابدینی افزود: البته برخی از افراد به‌دلیل بیماری توانایی روزه گرفتن ندارند، اما همین افراد نیز حق ندارند در اماکن عمومی اقدام به روزه‌خواری کنند؛ چراکه این افراد نیز اگر روزه‌خواری کنند به‌دلیل رعایت نکردن حقوق شهروندی جرم مرتکب شده‌اند.


این وکیل دادگستری تصریح کرد: عواملی مانند انجام عمل حرام، انجام علنی آن، روزه‌خواری در انظار عمومی اگر همزمان اتفاق بیفتد، زمینه برخورد با متخلفان فراهم خواهد شد.


وی خاطرنشان کرد: اگر روزه‌خواری افراد برای دادگاه محرز شود، متخلفان به حبس از 10 روز تا دو ماه و 74 ضربه شلاق محکوم خواهند شد.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب