غلامی تصریح کرد: دانشگاه پیام نور برنامه راهبردی خود را تدوین کرده و پیگیر پژوهشمحور کردن پایاننامههای دانشجویی است.
وی افزود: طرح ساماندهی آموزش عالی در حال تدوین است و مراحل نهایی آن طی میشود. این طرح پشتیبان اصلی مراکز آموزشی بهخصوص دانشگاه پیام نور است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای هر دانشگاهی در این طرح مأموریتی تدوین شده است. از مأموریتهای اصلی دانشگاههای علمی کاربردی و پیام نور، آموزشهای الکترونیکی بوده و این آموزشها بهگونهای نیست که متولی آموزش الکترونیکی کشور انحصار به دانشگاه پیام نور داشته باشد. دانشگاههای مختلفی آموزشهای الکترونیکی را برای رشتههای مختلف به خوبی اجرا میکنند./
غلامی خاطرنشان کرد: با امضای تفاهمنامه امروز میان معاونت پژوهشی وزارت علوم و دانشگاه پیام نور، پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه پیام نور افزایش و تقویت میشوند. در آموزش عالی نیاز به صرفهجویی داریم. باید برخی واحدها در واحدهای دیگر ادغام شوند. وابسته بودن به درآمدهای نفتی، فرهنگ مصرفی غلطی را در کشور رقم زده که باید درآمدهای پژوهشی و اقتصاد مقاومتی جایگزین آن شود.
وی افزود: تحولی که در دانشگاهها در دو دهه اخیر رخ داده، پویا بوده و آینده بسیار خوبی برای علم و فناوری ایجاد خواهد کرد و این ظرفیتهای بزرگ علمی در کشور با نخبگان و اساتید به فعلیت میرسد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: چشم دنیا به اندیشمندان آن است که مسیر راه زندگی را چطور پیش میبرند. اگر اتفاق خوبی برای یک کشور بیفتد، به دلیل تحولات علم و دانش در آن کشور بوده است.
غلامی در پایان خاطرنشان کرد: در وزارت علوم تلاش میکنیم که از تصدیگری کم کرده و کارها را به اعضای هیئت علمی واگذار کنیم و مدیران آموزش عالی و رؤسای دانشگاهها تمرکز خود را بر روی مأموریتگرا کردن دانشگاهها بگذارد.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/