دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 ارديبهشت 1398 - 19:56

تکمیلی رستمی /////////////

///////
کد خبر : 378120

وی خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که در ابتدای انقلاب بزرگانش مانند استاد مطهری هدف ترور کور دشمن بودند، امروز به‌حمدلله در فضای امنیتی این تهدید دفع شده است. لذا باید در حوزه رسانه نیز به این مسئله دقت شود و باید بدانیم چقدر این تهدیدها در حوزه رسانه دفع شده است و در کدام جبهه جریان دفاع از انقلاب شکل گرفته است.


رستمی تصریح کرد: در حل مسائل کشور با چند دیدگاه مواجهیم. یک دیدگاه، دیدگاه انکار مسئله است. در اوایل انقلاب بعضی‌ها تهدیدهای دشمن را انکار می‌کردند. حتی زمانی که مقام معظم رهبری از خوشبین نبودن به مذاکره با آمریکا سخن به میان آوردند، برخی مسئولان دولتی به این قضیه خوشبین بودند و در نهایت، زمان این مسئله را روشن کرد. همچنین رهبری در مسئله عدم خوشبینی به اروپا هم تذکراتی را داده بودند که در اینجا هم زمان مسئله را روشن ساخت.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: مواجهه با جریان غالب رسانه‌ای چیست؟ حذف حاکمیت‌های کشورها و فرهنگ‌ها با جریان رسانه‌ای مسلط جهانی امکان‌پذیر است. در کشور ما برای دفاع از حریم سنت‌ها، دین و اخلاق چه جریانی شکل گرفته است؟ قطعاً با گروه سهل‌انگار، سهل‌اندیش یا وابسته در رسانه مواجه هستیم.


وی بیان کرد: جبهه اصلی مدافعان از داشته‌های معنوی جامعه باید چه کاری انجام دهند؟ و به فکر جمع‌آوری نیرو و پر کردن خاکریزهای دفاعی در مقابل تهاجم دشمن باشند.


رستمی ادامه داد: رویش‌هایی که در جریان توجه به استعدادها و فعالیت‌های ارزشمند جریان انقلاب به وجود آمده را باید قدر بدانیم.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: البته باید با کمال تأسف اظهار کنیم مدیریت معرفی چهره‌ها و نمادهای برگزیده، دست جریان انقلابی و دلسوز نیست. کاری که در جشنواره‌هایی همچون نبأ شروع شده کاری آتش به اختیار بوده و از خود دانشجویان احساس ضرورت کردند و با حداقل امکانات، با استعداد و همت جهادی خود کار را آغاز کردند. این جشنواره یک نمونه نماد و الگو است برای اینکه اهالی فرهنگ و رسانه برای این حوزه اهمیت جدی قائل شوند.


وی تصریح کرد: فضای مجازی شامل یک تهدید و دو فرصت است. امروز چیزی که در صحنه می‌بینیم با ضرورت‌های میدان کارزاار فاصله دارد. برخی افکار نمایندگی جریان‌های استعماری را با استفاده از ابزارهای داخلی برعهده دارند که باید با این افکار مقابله کرد. امیدواریم حرکاتی همچون جشنواره نبأ طلیعه‌ای باشد که منجر به تشویق و معرفی الگوهای خوب و به حرکت درآوردن جریان دانشجویان مستعد انقلابی شود.


رستمی در پایان خاطرنشان کرد: حضور جهادگران در مناطق سیل‌زده حرکت بزرگ و ارزشمندی بود. امروزه کشورهای مدعی در آسیب‌ها و بحران‌ها و حوادث طبیعی تا سال‌ها درگیر این عوارض هستند اما در جریان سیل اخیر دیده شد جریان جهادی، انقلابی، معتقد، جوان و بی‌توقع عرصه را در اختیار گرفتند و از این کار به نتایجی هم رسیدند، لذا برای همه این عزیزان آرزوی توفیق دارم.


انتهای پیام/4126/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب