همخوانی آموزشهای دانشگاه و نیاز جامعه موجب تعالی میشود
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام مصطفی رستمی صبح امروز در بیستوهفتمین آئین نکوداشت اعضای هیئتعلمی نمونه کشوری و چهارمین همایش ملی آموزش عالی که در دانشگاه شریف برگزار شد، اظهار کرد: توالی نسلهای دانشگاه از پیشرفت است. کدام مسئله دانشگاه را از نسلی به نسل دیگر دعوت میکند؟ در بحث جامعهپذیری دانشگاهها این سوال مطرح است که کدام دانشگاه مخاطب است؟
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: سنتها و ارزشها ما را به میراث ماندگار علمی خود فرا میخواند. دستاوردهای دانشگاههای ما بیهمتاست.
وی در ادامه عنوان کرد: آنچه که ما میآموزیم و آنچه که جامعه نیاز دارد در صورت هم خوانی موجب تعالی جامعه میشود.
رئیس دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه در فرآیند تربیت دانشجویان در دانشگاهها باید مهارت شاگردپروری نیز آموخته شود، بیان کرد: خروجی دانشگاهها چگونه باید شاگردانی همچون استادان خود پرورش دهد؟
وی در ادامه توضیح داد: در حادثه سیل اخیر نقش دانشجویان در امدادرسانی بسیار پررنگ بود. این دانشجویان در همین دانشگاهها رشد پیدا کردهاند. این اقدامات استادان و حرکت خودجوش دانشجویان است.
رستمی عنوان کرد: نسبت تحولات دانشگاهها در فرآیند سیاستگذاریهای کلان شکل میگیرد. تغییر نسلهای دانشگاههای ما نباید براساس تغییر نسل دانشگاههای برتر دنیا باشد و ما باید به این سؤال پاسخ بدهیم که دانشگاههایی که از تراز نسل اول به دوم رفتند، در پاسخ به چه نیازی بوده است؟ آیا آن نیازها در جامعه ما نیز وجود دارد؟
رئیس دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب مطرح کرد: ما چهار میلیون دانشجو از سنین 18 تا 25 سال در دانشگاهها داریم که مقام معظم رهبری از آنها هشت مطالبه دارند که یکی از آنها امید و هفت مورد دیگر توصیه است که بهعنوان گام چهل ساله تعریف میشود.
رستمی در خاتمه بیان کرد: اسناد بالادستی با سیاستگذاریهای کلان نیاز به یک بازتعریف دارد. ما مدیون اساتیدی هستیم که نیکی، تواضع، ایثار، گذشت و ... را از آنها آموختیم.
انتهای پیام/4084/ 4007/
انتهای پیام/