ایجاد آمادگی شغلی در دانشجویان
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با توجه به وجود فارغالتحصیلانی که بیکار هستند، یکی از دغدغههای دانشجویان از ابتدای ورود به دانشگاه داشتن شغل است این دانشجویان باید از بدو ورود به دانشگاه برنامه مشخصی برای ورود به دنیای کار یا کارآفرینی داشته باشند.
بسیاری از دانشجویان این تفکر را دارند که در آینده در یک زمینه مرتبط با رشته تحصیلی خود وارد دنیای کار میشود، این وضعیت معمولاً تا پایان سال دوم دانشگاه نیز ادامه پیدا میکند و از سال سوم دانشگاه دانشجویان به این مسئله فکر میکنند که در بازار کار چه فرصتهای شغلی مرتبط با رشته در انتظار آنها است.
در نهایت دانشجو به این نتیجه میرسد که اگر شغلی مرتبط با رشته تحصیلی خود پیدا نکرد، سراغ کارهای دیگر برود، اما اگر دانشجو این نتیجهگیری را سال اول دانشگاه داشته باشد زودتر میتوانند وارد بازار کار شود.
دانشجویان برای تغییر این رویه لازم است که از سال اول دانشجویی به فکر ورود به دنیای کار باشند و رزومه خود را تقویت کند دانشجویان میتوانند در کارگاه تخصصی و غیرتخصصی که در دانشگاه برگزار میشود، شرکت کنند و با اخذ گواهی این کارگاهها میتوانند برای آینده شغلی خود رزومه جمعآوری کنند.
دانشجویان برای تقویت رزومه خود میتوانند کار داوطلبانه برای کار نیز انجام دهند این کار نوعی سابقه محسوب میشود. همچنین باعث میشود ارتباطات جدیدی برایشان ایجاد شود که در آینده به کار یابی آنان کمک خواهد کرد.
همچنین دانشجویان باید اصول و فنون شرکت در مصاحبههای استخدامی را نیز یاد بگیرند و سعی کنند، حتی اگر شرایط کامل را ندارند تجربه شرکت در مصاحبه را داشته باشند.
انتهای پیام/4122/۴۰۸۴/
انتهای پیام/