دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 ارديبهشت 1398 - 13:47
در دانشگاه مذاهب اسلامی؛

کرسی آزاد‌اندیشی دانشجویی گفتمان قرآنی آغاز شد

نخستین کرسی آزاد‌اندیشی دانشجویی گفتمان قرآنی با حضور دانشجویان، استادان، نخبگان و فعالان قرآنی به همت کانون قرآن و عترت (ع) دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.
کد خبر : 376534
3108714.jpg

به گزارش خبرنگار اندیشه و کرسی‌های آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از ساعتی قبل نخستین کرسی آزاد‌اندیشی دانشجویی «گفتمان قرآنی» با حضور دانشجویان، استادان، نخبگان و فعالان قرآنی به همت کانون قرآن و عترت (ع) دانشگاه مذاهب اسلامی در سالن همایش‌های دانشگاه مذاهب اسلامی واقع در خیابان فلسطین جنوبی، خیابان روانمهر برگزار شد.


در ابتدای این مراسم سعید حسن‌زاده، مسئول دبیرخانه گفتمان قرآنی گفت: نخستین و مهم‌ترین گام در قرآنی شدن جامعه ارتباط مستمر مردم با قرآن و قرائت روزانه قرآن توسط همه مردم است؛ امری که تاکنون محقق نشده و دلیل اصلی بر عدم استقبال از کلاس‌ها، کارگاه‌ها و محافل مختلف در زمینه‌های قرائت، تلاوت، حفظ، انس، تدبر قرآن است.


وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های حکومتی برای تبلیغ قرآن وجود دارد اما آن را درست نشناختیم لذا باید از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوب استفاده کنیم.


در ادامه محمد خواجوی خاطرنشان کرد: در دهه اول و دوم انقلاب نیاز به برگزاری مسابقه‌های قرآن داشتیم و الحمدلله این فضا به‌خوبی فراهم شد، اما در دهه‌های بعدی به این فضا نیازی نبود و ادامه همان روند بدون تغییر اشتباه بود و بیشتر ایجاد یک گفتمان قرآنی احساس می‌شد که باید از همان ابتدا این اصلاح صورت می‌گرفت، لذا در ایجاد یک گفتمان مشخص قرآنی بسیار ضعیف عمل کردیم.


وی تصریح کرد: در بحث‌های قرآنی معمولاً یا کارهای موازی انجام می‌شود و یا در یک ساختار بسته‌ شناور هستیم.


همچنین سعید قربانی دبیر دبیرخانه بوستان قرآنی تأکید کرد: بودجه‌های فراوانی صرف مسابقه‌های قرآنی می‌شود که اکثر این بودجه‌ها نتیجه مشخصی ندارد. مثلاً هزینه‌ای که ۱۲ سال پیش صرف آموزش قرآن دانش‌آموزان می‌شود، در نهایت بازدهی مناسبی نمی‌دهد. طبق آمار، ۹۰ درصد دانشجویان نمی‌توانند روخوانی قرآن انجام دهند، پس 12 سال هزینه مدارس در کجا صرف می‌شود.


در ادامه لاله افتخاری نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب نقاط ضعف و قوت فراوانی در مباحث قرآنی و بسط فرهنگ قرآنی داشتیم. به هر حال نقاط ضعف هم وجود داشته است، اما باید برای پیشرفت در این زمینه نقاط ضعف و قوت را با هم ببینیم و برای آن برنامه ریزی کنیم.


انتهای پیام/4122/4126/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب