برگزاری کلاسهای درسی به صورت فشرده کیفیت آموزشی را کاهش میدهد
محمد دالوند در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: وقوع سیلاب سهمگین در خوزستان و چند استان دیگر نهتنها باعث از دست رفتن تعداد زیادی از هموطنانمان شد بلکه موجب مخل شدن زندگی مردم و بروز خطرات و دشواریهای بسیاری برای ساکنین مناطق شده است.
وی ادامه داد: باگذشت 10 روز از بازگشایی دانشگاهها در سراسر کشور دانشجویان مناطق سیلزده همچنان در انتظار شروع کلاسهای درسی خود هستند و این در حالی است که هیئترئیسه دانشگاه تعطیلی کلاسهای درس دانشکدههای نفت آبادان و اهواز را برای سومین بار تمدید کرده و تاریخ شروع کلاسهای درس را دوم اردیبهشتماه اعلام کرده است.
دالوند افزود: مسئولان دانشکده نفت آبادان قصد اتمام ترم تحصیلی در زمان مقرر رادارند که در نتیجه میبایست بهمنظور جبران تعطیلات پیشآمده کلاسها بهصورت فشرده و در روزهای تعطیل و گاهی مدت زمان اتمام این کلاسها تا ساعت 20 شب طول خواهد کشید.
دبیر شورای صنفی دانشکده نفت آبادان با انتقاد به این تصمیم تصریح کرد: نقد اساسی به این تصمیم فوق وارد است، که با برگزاری کلاسهای درسی بهصورت فشرده، شاهد کاهش کیفیت آموزش و بازدهی کمتر آن خواهیم بود و در این حال انرژی زیادی از دانشجویان گرفته میشود.
وی در پایان اظهار کرد: بنا به قوانین آموزشی هر ترم تحصیلی میبایست ۱۶ هفته باشد و بر اساس همین قانون، دانشجویان در ابتدای ترم فعلی، زمانی که حتی نمرات دروس ترم گذشته ثبتنشده بود، انتخاب واحد خود را انجام دادند تا دانشگاه بتواند بر حسب قوانین مربوطه ترم تحصیلی را آغاز کند، لذا در صورت عدم افزایش زمانترم تحصیلی، قانون مذکور که یقیناً بر اساس کارشناسیها و نیاز دانشگاهها ثبتشده است اجرا نخواهد شد و در این شرایط ترم تحصیلی به ۱۴ هفته تقلیل مییابد.
گفتنی است شورای صنفی دانشکده نفت آبادان به همین منظور از دانشجویان خواسته است با مطالعه توضیحات فوق در نظرسنجی این شورا شرکت کرده تا نسبت به زمان پایان ترم تحصیلی تصمیمگیری شود.
انتهای پیام/4122/4108/
انتهای پیام/