فرآیندهای ارتباطی و اطلاعاتی، از مهمترین ابزارهای طرحهای دانش بنیان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی آلبویه در شورای اقتصاد دانشبنیان و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج که با حضور مدیرعامل کارخانه آرد باقری یاسوج برگزار شد، با توجه به طرحهای دانشبنیان و اولویتبندی این طرحها با توجه به شرایط آب و هوای این استان، اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان به منظور معرفی هر چه بهتر ایدههای نو، نیازمند تهیه و تدوین طرحهای متناسب با کسب و کار و ظرفیتهای بالقوه در استان است.
باقری: علم زمانی خوب است که منتج به فناوری و تکنولوژی شود و الان در شرایط کنونی ما در بحث توسعه سرمایه انسانی شرایط خوبی را آماده کردیم. |
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: توسعه اینگونه طرحها به ویژه در بحث کشاورزی میتواند منافع بسیار زیادی را به لحاظ اشتغالزایی، کسب درآمد و ارتقاء سطح استاندارد زندگی هماستانیها در بر دارد.
وی گفت: فرآیندهای ارتباطی و اطلاعاتی یکی از مهمترین ابزارها برای طرحهای دانش بنیان است.
آلبویه با بیان اینکه مهمترین شاخص در طرحهای دانشبنیان، میزان آگاهی، آموزش و منابع انسانی است، افزود: این کار یعنی جمعیت آموزش دیده و ماهر نیاز اساسی یک جامعه برای تولید و بازدهی بالا و باعث افزایش بهرهوری و متعاقب آن افزایش رشد اقتصادی است.
در ادامه این نشست مدیرعامل و رئیس هیات مدیره کارخانه آرد باقری یاسوج با توجه به جایگاه و اهمیت طرحهای دانشبنیان اظهار کرد: ارتباط طرحهای دانشبنیان با علم به منزله دو بال در رونق اقتصادی است.
بهرام باقری افزود: در اقتصاد حضور دانشگاهیان و صنعتگران در کنار هم میتواند به مثابه دو بال باشد که نبود یکی به دیگری امکان پرواز نمیدهد.
مدیرعامل کارخانه آرد باقری با بیان اینکه از تخصص، دانش، سرمایه و تجربه به عنوان عوامل درونزا در رشد اقتصادی یاد میکنند، اظهار کرد: علم زمانی خوب است که منتج به فناوری و تکنولوژی شود و الان در شرایط کنونی ما در بحث توسعه سرمایه انسانی شرایط خوبی را آماده کردیم.
باقری با توجه به اینکه صنعت درصد بالائی از موفقیت خود را مدیون آموزش است، گفت: آموزش و سرمایهگذاری در تربیت نیروی متخصص، سرمایهگذاری بلند مدتی است که بدون آن اقتصاد دانش بنیان موفق نخواهد بود.
وی افزود: در اقتصاد دانشبنیان سیاستهای دولت بهویژه سیاستهای مربوط به صنعت و آموزش باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و این مهم باید بنحوی باشد که همکاری بین دولت، صنعت و دانشگاه را نهادینه کند.
در پایان هرکدام از اعضاء به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
انتهای پیام/