دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 فروردين 1398 - 12:32
بهاروند به آنا خبر داد:

تهیه غذای گرم برای سیل‌زدگان لرستانی در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان گفت: برنامه‌ریزی شده تا ارگان‌های مربوط برای تهیه و توزیع غذای گرم بین سیل‌زدگان در آشپزخانه واحد خرم‌آباد مستقر شوند.
کد خبر : 371101

سیامک بهاروند در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره آخرین اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در استان لرستان درخصوص سیل‌زدگان اظهار کرد: به‌دلیل تعطیلی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور در ایام عید از کمک‌های دانشگاهی به سیل‌زدگان بی‌اطلاع بوده و درباره چگونگی جمع‌آوری و ارسال کمک‌ها با سازمان مرکزی دانشگاه در حال رایزنی هستیم .


وی افزود: برای کمک به مردم سیل‌زده، فعالیت‌ها و اقدام‌های خود را آغاز کرده و برای توزیع غذای گرم با نماینده آستان قدس رضوی در استان لرستان برنامه‌ریزی مقدماتی را انجام داده‌ایم، در کنار آن با ستاد بازسازی عتبات عالیات استان‌های کرمانشاه و ایلام نیز جلسه‌ای برگزار شد تا برای تهیه و توزیع غذای گرم در آشپزخانه دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد مستقر شوند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان یادآور شد: شهرهای دورود، نورآباد، الشتر، پلدختر، الیگودرز و معمولان در معرض سیل اخیر قرار گرفتند و دو شهر معمولان و پلدختر بیشترین آسیب را متحمل شدند.


بهاروند افزود: در تمام شهرهای سیل‌زده، مرکز یا واحد دانشگاهی داریم که به غیر از شهر معمولان که دارای دبیرستان استیجاری است، در سایر شهرها واحدهای ما به‌دلیل شرایط و موقعیت مکانی دچار آبگرفتگی شده‌؛ اما آسیبی ندیده‌اند.


دانشگاه آزاد اسلامی پلدختر مرکز مدیریت بحران شد


وی توضیح داد: در پلدختر که یکی از شهرهای آسیب‌دیده از سیل است، دانشگاه آزاد اسلامی به مرکز مدیریت بحران تبدیل شده و جلسه‌های مدیریت بحران به ریاست وزیر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پلدختر برگزار می‌شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان مطرح کرد: خرم‌آباد به جز تخریب چند پل صدمه‌ای ندیده و آسیب در حد و اندازه‌ای نیست که مردم به اسکان و کمک نیاز داشته باشند، مرکز و شدت بحران در پلدختر، معمولان و نورآباد است؛ البته باید اذعان کنم تمام روستاهایی که در مسیر رودخانه بوده‌اند به طور کلی نابود شده و باید بازسازی شوند.


بهاروند یادآور شد: در این سیل خانمان‌برانداز 10 هزار واحد مسکونی آسیب دیده و 3 هزار واحد مسکونی باید احداث شود؛ 800 روستا نیز زیرساخت‌های خود از قبیل آب، برق، گاز و تلفن را از دست داده اند که آب و برق حدود 400 روستا تقریباً تا 85 درصد وصل شده و گاز 100 روستا هنوز وصل نشده است.


درخواست کمک از مردم


وی تأکید کرد: از افرادی که تمایل به کمک دارند درخواست دارم به سرعت کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به مردم سیل‌زده ارسال کنند؛ چراکه مردم این روزها به کمک‌ همنوعان خود نیاز دارند و با توجه به شرایط موجود و سختی در تردد و ناتوانی خودروهای معمولی در رفت‌وآمد، آفرودسواران برای حمل وسایل مورد نیاز به مراکز سیل‌زده با خودروهای خود در استان حضور پیدا کنند تا با کمک آنها بتوانیم کمک‌های سازماندهی شده را به سرعت به دست مردم سیل‌زده برسانیم.


انتهای پیام/4078/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب