دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 اسفند 1397 - 11:56
جنبش عدالتخواه دانشجویی:

رئیس قوه قضائیه در دانشگاه‌ها حضور فعال داشته باشد

جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه نوشت: در آغاز فعالیت، با حضور در دانشگاه‌های کشور و شنیدن نکات دانشجویان، سنت اشتباه گذشته را نفی کنید.
کد خبر : 368295
636878986672197883_md.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه‌ای خطاب به رئیس جدید قوه قضائیه نوشت: با توجه به اخذ سمت و به طبع، مسئولیت جدید جناب‌عالی در کشور و انتصابتان به ریاست قوه قضائیه که نیازمند جدیت و قاطعیت ویژه‌ای می‌باشد، چند مورد از اقداماتی که لزوم فوریت آن محسوس می‌باشد را، ذکر می‌کنیم.


این جنبش خاطرنشان کرد: مردم ایران در سال‌های اخیر، اخبار نامناسبی از بروز فساد و تخلف از سوی خویشاوندان نسبی برخی مسئولین عالی‌رتبه کشور شنیده‌اند؛ جدا از این‌که معاندان خارجی برای سوءاستفاده از این مفاسد جهت هجمه به نظام اسلامی دست‌وپا می‌زنند، مطالبه حقیقی این است که در رسیدگی و روند قضایی افراد خاص و نامدار با دیگران کمترین تفاوتی حس نشود.


در ادامه آمده است: مجموعه شبهات و ابهامات پیرامون پرونده آقای فاضل لاریجانی، یکی از برادران رئیس پیشین آن قوه، نیازمند تعیین تکلیف نهایی بوده و رسیدگی شفاف و برگزاری علنی دادگاه آقای حسین فریدون و دیگر عاملان و نقش‌آفرینان آن پرونده نیز، ازجمله آزمون‌های حضرت‌عالی برای تحقق بند پنجم حکم رهبری خواهد بود.


جنبش عدالتخواه دانشجویی تصریح کرد: با توجه به اینکه ریاست قبلی این قوه چند سال است در ابلاغ و اجرای اصل ۱۴۲ قانون اساسی مبنی بر رسیدگی به اموال مسئولان کوتاهی کرده است، لطفاً در اولین فرصت اجرای این اصل را محقق کنید.


در این نامه آمده است: یکی از مطالباتی که متأسفانه اسیر حواشی سیاسی شده و بدین علت به‌جای تلاش برای حل آن، ابزار دعواهای جناحی تبدیل شد، موضوع ۶۳ حساب بانکی قوه قضائیه است؛ حساب‌های مذکور بیش از هر چیز به عامل ایجاد تعارض منافع در ساختار قوه قضائیه شده؛ و آنچه باید شما محقق کنید، سروسامان دادن به ۶۳ حسابی است که به نام رئیس قوه می‌باشد؛ با حضور حضرت‌عالی، امیدواریم با حساسیت بیشتری به این موضوع رسیدگی شود.


این جنبش خاطرنشان کرد: در آن قوه لازم است تا در اولین اقدامات، شاهد توقف و برچیده شدن فرهنگ «تو چه‌کاره‌ای؟» و حذف رویکرد دوره پیشین در برخورد با آمرین به معروف و مبارزان با فساد باشیم؛ با توجه به درخواست بر زمین‌مانده رهبری از آقای آملی لاریجانی جهت معرفی و مشهور ساختن قضات شجاع و خدوم، ان شاء الله زحمت این اقدام را نیز شما بر عهده بگیرید.


در ادامه این نامه آمده است: جنبش عدالتخواه دانشجویی در ماه‌های اخیر، پیگیر اتفاقات رخ‌داده میان دانشگاه الزهرا و اهالی ده‌ونک بوده است؛ با تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته مطلع شدیم که در روند قضایی آن پرونده‌ها ایرادات و خطاهای جدی قضایی و شرعی وجود دارد (که اسناد حقوقی آن را به‌تفصیل خدمتتان تقدیم می‌کنیم)؛ لذا درخواست داریم با ورود به جزئیات حقوقی موضوع، این پرونده مفتوح را به سرانجام برسانید.


جنبش عدالتخواه دانشجویی بیان کرد: تخلفات ساختمانی و ساخت‌وسازهای غیرمجاز در کشور شدیداً رو به فزونی است؛ چنانچه می‌دانید یکی از سه عضو کمیسیون ماده ۱۰۰ نماینده آن قوه بوده و بخشی از نقش پیشگیری و برخورد با این اتفاق به قوه قضائیه بازمی‌گردد؛ لذا نیاز است جدیت بیشتری از سوی آن نهاد در اعمال و تسریع حکم تخریب برای ساخت‌وسازهای غیرمجاز صورت پذیرد.


این جنبش تصریح کرد: ازجمله رویکردهای غلط ریاست پیشین قوه، عدم حضور در میان دانشجویان و جلسات پرسش و پاسخ دانشگاهی بود؛ چنین رویه‌ای را مقدمه فاصله‌گیری و به طبع آن، تحلیل‌های غیرواقعی رئیس قوه قضائیه از ذهنیت و مطالبات مردم می‌دانستیم؛ توصیه و پیشنهاد ما به شما این است که در آغاز فعالیت، با حضور در یکی از دانشگاه‌های کشور و شنیدن مستقیم نکات دانشجویان، سنت اشتباه گذشته را نفی کنید.


در پایان این نامه آمده است: ضمن آنکه معتقدیم موارد فوق، موضوعات اصلی پیرامون ضعف‌های قوه قضائیه نیست، لیکن تحقق مسائلی که در حضور آقای آملی لاریجانی امیدی به پیشبرد آن نبود، از فوریت ویژه‌ای برخوردار است؛ پیشاپیش به اطلاعتان می‌رساند اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در روزهای آتی، متنی تفصیلی از آسیب‌های اساسی قوه قضائیه منتشر خواهد کرد.


انتهای پیام/4107/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب