تشکل راه مبارزه با فساد و رسیدن به آرمان است
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در بیستمین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که احزاب سیاسی و حتی تشكیلات نظامی بهویژه در کشورهای غربی از روز اول كه بوجود میآیند با انگیزه رسیدن به قدرت بهوجود میآیند اما برای نسل نوجوان ما تشكیلات سیاسی، نظامی و اجتماعی با انگیزه قدرتطلبی تداعی نمیكند بلكه برای نسل نوجوان ما آن تشكیلات با انگیزه خدمت، فداكاری و جانبازی در راه یک آرمان و هدف تداعی میكند.
در قسمت 21 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که دودیدگاه غالب بر تشکل و تحزب چیست و تشکل معیار اسلامی و انقلابی کدام است؟
بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده؛ در این سوال آمده است: معمولاً در مجامع جوانتر وقتی صحبت از تشكیلات شده، چهرهها را نورانی یافتم و برعكس در خیلی از گروههای دیگر وقتی صحبت از حزب میشود، واكنشی كه انسان در چهرهها میبیند این چنین نورانی نیست.
وی در ادامه سخنان خود تشریح میکند: حزب از نظر فرهنگ اجتماعی ما معمولاً با یكی از این دو مفهوم و معنی تداعی دارد. در میان عده زیادی حزب تداعی دارد به اینكه گروهی قدرت طلب و معینی جمع شدند تا بهقدرت و حكومت برسند و وقتی هم به قدرت رسیدند نزدیكان و دوستان خودشان را در آن تشكیلات به مقام و قدرت برسانند.
شهید بهشتی در ادامه توضیحات خود میافزاید: برای گروه دیگر تداعی دارد با انسانهایی كه فهمیدهاند برای مبارزه با فسادها و تحقق بخشیدن به آرمانهای عالی بشری و الهی باید به یكدیگر بپیوندند و متشكل شوند و به منظور تشكیل بیشتر نیروها در راه تحقق سریعتر آرمانها حزب و تشكیلات بوجود آورند.
وی همچنین عنوان میکند: این دو نوع تداعی است كه در برخورد با واژه حزب و تشكیلات بوجود آوردهاند. این دو نوع تداعی است كه در برخورد با واژه حزب و تشكیلات در جامعه ما الان وجود دارد.
انتهای پیام/4107/4115/
انتهای پیام/