تسهیلات صندوق نوآوری برای شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تیمهای ایدهپرداز در بطن دانشگاهها، با ارائه محصولات و خدمات دانشبنیان با رویکرد مسئلهمحوری در بطن جامعه، قابلیت تبدیل به شرکتهای دانشبنیان و دانشپایه را دارند. پرواضح است که حمایتهای مادی و معنوی از شرکتها و واحدهای فناور دانشگاهها در راستای توسعه اقتصاد دانشبنیان، لازمه ادامه این راه است.
بر اساس ماده پنج قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانشبنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات و در راستای تحقق اقتصاد دانشبنیان و فناوریمحور و تکمیل زنجیره ایده تا بازار، نهادی مالی به نام «صندوق نوآوری و شکوفایی» در اواخر سال ۱۳۹۱ تأسیس شده است.
شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور میتوانند از انواع تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی را در راستای نمونهسازی محصول جهت ورود به بازار، تسهیلات قبل از تولید صنعتی جهت تجهیز اولیه خطوط تولید، تسهیلات سرمایه در گردش جهت اجرای قراردادهای معتبر و مؤثر، تسهیلات تولید صنعتی جهت تأمین ماشینآلات و تجهیزات و تسهیلات حمایت از صادرات کالا و خدمات بهرهمند شوند.
صندوق نوآوری و شکوفایی مطابق با آییننامه اجرایی از فعالیت شرکتهای دانشبنیان در حوزههای نمونهسازی و ظرفیتسازی برای ورود محصولات دانشبنیان به بازار، ثبت اختراع بینالمللی، فعالیتهای تجاریسازی و کسب فناوری مرتبط با عرضه محصولات یا خدمات جدید مبتنی بر ایدهها با فناوریهای نوین حمایت میکند.
همچنین براساس آییننامه، این صندوق مجاز است بابت پیمان و قراردادهای معتبر و مؤثر، تسهیلات مرتبط را در حوزههای تجهیز کارگاه، آمادهسازی خط تولید، طراحی صنعتی و اجرای پروژههای دانشبنیان به شرکتها ارائه کند.
صندوق نوآوری و شکوفایی با رعایت شرایط تعیین شده در اسناد بالادستی و دستورالعملها، به شرکتها و واحدهای دانشبنیانی که طرحهای تجاریسازی حائز اهمیت دارند، برای پیشبرد موفق قراردادهای معتبر و مؤثر، تسهیلات کوتاهمدت سرمایه در گردش یا تأمین مالی ارائه کند.
چهارچوبهای تعیین شده در آییننامههای صندوق نوآوری و شکوفایی، این امکان را به شرکتها و واحدهای فناور میدهد که برای تأمین ماشینآلات و تجهیزات، هزینههای سرمایه ثابت و تأمین دفتر کار اداری و فضای تولید، تسهیلات بلندمدت صنعتی اخذ نمایند.
انتهای پیام/4116/خ
انتهای پیام/