اهتمام ویژه دانشگاه آزاد در بازارسازی برای محصولات دانشبنیان
داود ثمری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به پیشرفتهای مؤفقیتآمیز دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری نانو گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تولید علم و تولید محصولات فناورانه در حوزه نانو جایگاه بسیار خوبی در جهان داشته و جشنوارهها و رویدادهای برگزار شده در دانشگاه آزاد اسلامی گواه این است.
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مراکز تحقیقاتی و مراکز رشد بهعنوان دو ساختار حمایتی در دانشگاه آزاد اسلامی برای پشتیبانی از ایدهها و تبدیل آنها به محصول ایجاد شده است.
ثمری افزود: مراکز تحقیقاتی برای واکاوی زوایای پیدا و پنهان حوزههای علمی و تولید دانش وارد عمل میشوند که انتظار میرود در انتها یک پیشمحصول و نمونه اولیه از این مراکز بهعنوان خروجی بهدست بیاید، در ادامه این مراکز رشد هستند که برای توسعه و تجاریسازی این محصولات دانش و تجربیات را از مراکز تحقیقاتی دریافت میکنند.
وی با اشاره به تشکیل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: مهمترین مأموریتی که برای معاونت فناوری و نوآوری در ساختار جدید تعریف شده، اهتمام ویژه در بازاریابی و بازارسازی برای محصولات دانشبنیان واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی است.
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی درباره بهرهمندی دانشگاه آزاد اسلامی از محصولات دانشبنیان تولید شده در واحدهای فناور، تصریح کرد: محصولات دانشبنیان تولید شده واحدهای فناور برای ورود به مرحله تجاریسازی باید در درجه نخست دارای ویژگیهای کیفی و رقابتپذیری در بازار باشند.
ثمری مقوله بازاریابی را بزرگترین چالش و معضل واحدها و هستههای فناور دانشگاه آزاد اسلامی دانست و عنوان کرد: معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری با شناسایی کامل چالشهای واحدهای نوآور و بسترهای آن نظیر مراکز تحقیقاتی، اهتمام ویژهای برای رفع نیازها و موانع دارد.
وی با اشاره به راهاندازی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی در دانشگاه آزاد اسلامی، ادامه داد: این صندوق بهمنظور ارائه تسهیلات و اعتبارات لازم به واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان، صدور ضمانتنامههای بانکی برای مراکز تحقیقاتی و ارائه خدمات صندوقهای خطرپذیر ویژه دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی میشود.
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: منتخبین و راهیافتگان به مرحله نهایی جشنواره مبتکرین و مخترعین دانشگاه آزاد اسلامی بدون داوری مجدد میتوانند در مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مستقر و برای توسعه محصولات، فعالیتهای خود را شروع کنند.
انتهای پیام/4116/ 4007/
انتهای پیام/