سهم نشریات دانشجویی در افزایش تجربه جامعه قابل کتمان نیست
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با توجه به نقش مهم و اثرگذار نشریات دانشجویی در اطلاعرسانی و تحلیل مسائل کشور در دانشگاهها، لزوم پاسخگویی مسئولان درباره کارنامه فعالیتشان و مواجهه مستقیم و پرسشگری نشریات دانشجویی از مسئولانی که وظیفه تصمیمگیری و اجرای این تصمیمات را در حوزه آموزش عالی دارند، سومین نشست خبری مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با فعالان نشریات دانشجویی برگزار شد.
در آغاز این نشست غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که حوزه نشریات یکی از مهمترین عرصهها در بخش فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و دینی در جامعه است، افزود: این حوزه بسیار سیّال و متغیر در این عصر از جامعه است و باید بپذیریم که بخشی از تجربیاتی که داریم، بیتأثیر از فضای ارتباطی نیست؛ هیچکسی نمیتواند سهم نشریات و شبکههای اجتماعی را نادیده بگیرد؛ باید پذیرفت که این عصر، عصر ارتباطات است.
غفاری ادامه داد: نشریات با تنوع و تکثر فعالیتهای دانشجویان در یک حوزه، بهصورت وسیع و گسترده فعالیت میکند که این معادلهای مهم تلقی میشود. نزدیک به سه هزار و 200 نشریه فعال در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وجود دارد که در تمامی عرصهها این نشریات فعال و پویا هستند.
وی بیان کرد: با در نظر گرفتن بازه زمانی عمیق در این نشریات از هفتهنامه گرفته تا فصلنامه که بهصورت مداوم در حال فعالیت هستند که هر نشریه بیانگر سلایق و عواطف دانشجویان است که مؤثر بر تحلیلهای جامعه است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: با توجه به این که سامانه نشریات دانشجویی وزارت علوم راهاندازی شده است، این سامانه به عنوان بانک اطلاعاتی برای استفاده، تحلیل و بهرهگیری نسلهای آتی میتواند مفید باشد.
وی در خصوص استفاده و بهرهگیری از فضای مجازی در حوزه نشریات، گفت: در این خصوص باید تمهیدات لازم برای رفع نیازها و دغدغههای فعالان نشریات انجام شود که با سیاستها و اقدام مسئولان وزارتخانه میتوان به نتیجه رسید.
انتهای پیام/4107/4108/خ
انتهای پیام/