بسیج سازندگی بستری برای تعامل و همکاری با دولت است
محمد زهرایی در گفتگو با خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره نقش بسیج سازندگی در رفع خلأهای موجود اجتماعی و اقتصادی کشور گفت: بسیج سازندگی در همان اهداف اولیهاش در حوزههای کمک به سازندگی و خدمترسانی و مخصوصاً پُرکردن اوقات فراغت نسل جوان و سایر افراد جامعه، فعالیت دارد. بسیج سازندگی بستری شد برای تعامل و همکاری با دولت؛ چون در همان طرح اولیه ایجاد بسیج سازندگی، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «انتخاب عرصه و تأمین منابع با دولت؛ به کارگیری جوانان و سازماندهیشان با بسیج؛ این دو با هم بیایند در عرصه خدمترسانی به جامعه نقش ایفا کنند. هم مشکلات را برطرف کنند؛ هم سازندگی را افزایش دهند؛ توسعه دهند تا جوانها در بستر سازندگی و خدمترسانی ساخته شوند».
وی ادامه داد: با این رویکرد، بسیج سازندگی شکل گرفت که امروز بسیج سازندگی در تمام اقشار 22 گانه بسیج، شعبه دارد و ساختاری برای آن تعریف شده است. به عنوان مثال، درون ساختار بسیج مهندسان کشاورزی، بسیج سازندگی وجود دارد تا بتوانیم از توان این متخصصان با رویکرد جهادی در حوزههای کشاورزی استفاده کنیم و همین شیوه در بسیج مهندسان صنعت، بسیج مهندسان عمران، بسیج مهندسان دانشجویی، بسیج کارگری، بسیج کارمندی، بسیج دانشجویی، بسیج دانشآموزی، بسیج جامعه زنان و بسیج اصناف اجرا میشود تا در قالب گروههای جهادی به مردم خدمات ارائه کنند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه همچنین اعتقاد داریم که عرصه خدماترسانی به مردم نباید محدود به اقدامات دولت شود، گفت: بلکه بسیج هم میتواند به این عرصه ورود پیدا کند که ورود هم کرده و آثار و برکات زیادی هم برای کشور و ملت داشته است؛ لذا بسیج سازندگی امروز نزدیک به 11 هزار گروه جهادی را در حوزههای تخصصی، سازماندهی کرده است و خود این گروهها با کمکهای خودشان و خیرین و بدون هیچگونه دستمزد و مزایایی بهصورت خودجوش به مردم خدمت میکنند. به عنوان مثال در زلزله کرمانشاه، بسیج مهندسان کشاورزی، گروه جهادی دامپزشکیاش را وارد کرد؛ بهخاطر اینکه احشام مردم زیر آوار مانده بودند و مشکلات تغذیهای برای دام و دامداران بهوجود آمده بود و دامپزشکان برای آموزش دامداران ورود پیدا کردند و همچنین بسیج صنعت برای اینکه مشکل واحدهای صنعتی کوچک را در کرمانشاه رفع کند، ورود پیدا کرد. حتی بعضی سیلوهای گندم که سیستم آنها آسیب دیده بودند و تغذیه مردم کرمانشاه در آن شرایط خیلی ضروری و حساس بود، بسیج صنعت به موقع دست به کار شد و مشکل سیلوهای گندم را رفع کرد.
زهرایی در پایان بیان کرد: همچنین بسیج اصناف با گرد هم آوردن کمکهای بازاریها و کسبه استانهای مختلف، منابع مالی خوبی را برای ساخت منازل مسکونی تأمین کردند. ضمن اینکه بسیج دانشجویی یا بسیج محلات بیش از دو هزار و 700 کامیون و تریلر، امکانات مردمی را از سراسر کشور جمع و به کرمانشاه ارسال کردند و همچنین بسیج دانشجویی حدود دو هزار کانکس را از طریق خیرین به مناطق زلزلهزده ارسال و بین مردم توزیع کردند و حتی در حوزه اشتغالزایی، بسیج سازندگی خدمات خیلی خوبی، مثل خرید تجهیزات موردنیاز مشاغل و آموزش خانوادهها را ارائه کرد.
انتهای پیام/4079/خ
انتهای پیام/