رحیم پور ازغدی اضافه کرد: دستاوردهایی در آغاز دهه پنجم داریم که پیش از این نداشتیم، ما به اندازه چندین حکومت کادر داریم، اوایل پیروزی انقلاب زمانی که شهید رجایی و شهید بهشتی، شهید شد امام فرمودند که ما یار کم نداریم، اما آن زمان افراد کارآمد زیادی نداشتیم که دانشگاهی و تحصیل کرده باشند؛ اکنون نیرو برای تکمیل پروژه دولتسازی و تمدن سازی مورد اشاره مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم، داریم.
وی افزود: همه جریانهای مختلف انقلاب اسلامی امتحان خود را پس دادند و در این ۴۰ سال میتوانیم آسیبشناسی صحیحی از وضعیت فعلی کشور و میزان دستیابی به اهداف انقلاب داشته باشیم.
این عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تعابیری در کشور مطرح شده است که در ادبیات امام و انقلاب نبود، شعار تنشزدایی سر دادند اما غافل از اینکه تنشزدایی با استکبار در انقلاب وجود ندارد؛ شعار صدور انقلاب به گفتگوی تمدنها تغییر کرد که در واقع هم به گفتگو با پنتاگون تبدیل شد؛ جامعه اسلامی به جامعه مدنی تغییر کرد که مدینه فاضله لیبرال دموکراسی بود و شرط جامعه مدنی غیردینی بودن آن است.
وی تصریح کرد: این اصطلاحها به ظاهر دارای معانی خوبی هستند اما در بطن و واقعیت آن معنی دیگری دارند؛ کسانی که این اصطلاحات را گفتند بازی خوردند و معنی را هم نمی دانستند، کسانی شعارهای انقلاب را تغییر دادند که خود توانایی اجرای شعارهای انقلاب را نداشتند.
رحیمپور ازغدی عنوان کرد: یکی از ابتکارات امام خمینی(ره) این بود که زمین جدایی تعریف کردند و از کلمات غربی استفاده نکردند بلکه دنیا را مجبور به استفاده از اصطلاحات خود کرد؛ در حقیقت اصطلاحات جدیدی وارد عرصه سیاست کرد.
پور ازغدی خاطرنشان کرد: در طی کردن مسیر انقلاب موفق بودیم، انقلابهای دیگر در مراحل اولیه شکست خوردند اما انقلاب اسلامی تا 40 سالگی خود پیشرفتهای چشمگیری داشته است پس اصل نظام کارآمد بوده وگرنه به ۴۰ سالگی نمیرسید و از طرفی اگر مسئولان هم کارامد نبودند با وجود این همه تحریم نمیتوانستند آمارهای افتخار آمیز را ارائه کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد: به اذعان غربیها رشد پس از پیروزی انقلاب اسلامی تصاعدی و انفجاری بوده است؛ اما دهه پنجم انقلاب دهه فکرهای اساسی برای نظامسازی است.
انتهای پیام/4115/
انتهای پیام/