ارائه ایدههای نوآور در استارتآپ ویکند آموزشی دانشگاه آزاداسلامی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا_محمدسجاد شهسواری؛ استارتآپ نوعی شرکت نوپا است که با یک ایده ناب و خلاق کار خود را شروع میکند اما بهسرعت رشد کرده و به درآمد میرسد. از معروفترین استارتآپهای دنیا میتوان به گوگل، مایکروسافت و اپل اشاره کرد. در این رابطه، اولین استارتآپ ویکند محتوای آموزشی به همت واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد تا افراد دارای طرح و ایده بتوانند طرحهای خود را ارائه دهند. در این مراسم افرادی همچون رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دبیر اجرایی استارتآپ ویکند محتوای آموزشی، رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی و معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی به سخنرانی پرداختند.
پس از سخنرانی مقامات مذکور، بخش معرفی ایدهها فرا رسید و نام 55 طرح در لیست معرفی وجود داشت که چند طرح به دلیل عدم حضور افراد صاحب ایده، معرفی نشدند.
در این میان خبرنگار آنا پای صحبت برخی از صاحبان ایدهها نشست که در ادامه آن را میخوانید.
تلاش برای نرمافزار خواندن و نوشتن روشندلان
مهدی جلالی دارای مدرک کارشناسی ارشد نرمافزار است و از ایده خود میگوید که تولید نرمافزاری برای خواندن، نوشتن و شنیدن افراد نابینا است تا روشندلان بتوانند به شکل مناسبی با دنیای پیرامون خود ارتباط برقرار کنند و با این طرح اشتغال و درآمدزایی هم انجام میشود.
7 هزار جانباز نابینا و 157 هزار نابینا در کشور زندگی میکنند و این طرح کمک شایانی به این قشر میکند. بسیاری از نرمافزارهای طراحی شده در این حوزه، کاربرپسند نیستند و باید به دنبال شناسایی مشکلات آنها و رفع آنها بود.
این طرح در مرحله ابتدایی قرار دارد و امکان همکاری با سرمایهگذاران وجود دارد.
استفاده از موشن گرافیک برای خلاصه کردن کتب علمی و تخصصی
سمانه خشنود، دانشجوی دکتری مدیریت آموشی است و ایدهاش موشن گرافیک کتب علمی و تخصصی است. وی درباره این طرح اظهار کرد: هدف از این طرح این است که اطلاعات موجود به دانش تبدیل شود و با استفاده از مدیریت دانش، تجاری سازی صورت گیرد.
وی ادامه داد: امیدوارم با حمایت افرادی که در ایجاد رویداد استارتآپ آموزشی تلاش کردند، بتوانیم ایدهها را مطرح و به پدیده تبدیل کنیم. مشکل اساسی در طرحها، تأمین منابع مالی مورد نیاز است.
خشنود خاطرنشان کرد: تیم ایدهپرداز موشن گرافیک کتب علمی و تخصصی چهار نفر هستند؛ هر کتابی که نیاز به خلاصهنویسی و تبدیل به موشن گرافیک داشته باشد، حدود 10 میلیون تومان هزینه دارد.
سایتی برای استفاده از جزوات دانشگاهی
سیدحامد حسینی، دانشجوی ارشد مدیریت دولتی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی است و طرحش ایجاد سایتی برای استفاده از جزوات دانشگاهی است.
وی درباره این ایده خاطرنشان کرد: این طرح زمانی به فکر من رسید که برای تهیه جزوه به مشکل برخوردم و به فکر طراحی سایتی افتادم که دانشجویان در تمامی رشتهها جزوات خود را در این سایت بارگذاری کنند تا دانشجویی که متقاضی جزوه است، با هزینه اندکی جزوه مورد نیاز خود را فراهمکند.
حسینی تأکید کرد: برای این طرح حدود 30 میلیون تومان نیاز است و رویداد استارتآپ باعث آشنایی طراح و سرمایهگذار به یکدیگر میشود.
سایت برای بایگانی اسناد تئاتر
یاسمن شاهمرادی، طرح آموزش تئاتر و بایگانی اسناد 100 سال تاریخ تئاتر را ارائه نموده است. شاهمرادی اظهار کرد: سایت جامعی در کشور درباره تئاتر وجود ندارد و تلاش میکنیم که بتوانیم سایتی درباره بایگانی اسناد تئاتر راهاندازی کنیم.
اپلیکیشن آموزشی چندمنظوره به وسیله موبایل
محمد منتصری کارشناسی ارشد فیزیک هستهای است و طراح اپلیکیشن آموزشی چندمنظوره به وسیله موبایل(موبوک) است. وی بیان کرد: در آموزش نظری نمیتوان مفاهیم کارگاهی و آزمایشگاهی را به دانشجو یا دانشآموان منتقل کنیم و توقع داریم که این طرح توسط وزات علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش مورد استقبال واقع شود.
وی ادامه داد: این طرح از دوره پیشدبستانی تا دکتری قابل اجرا است و امیدوارم با اجرای طرح، انقلابی در آموزش کاربردی ایجاد شود.
بازیسازی با موضوع دفاع مقدس
دو نفر از شرکتکنندگان در این استارتآپ ویکند که سن کمی داشتند، ایده بازیسازی و انیمیشنسازی با محوریت دفاع مقدس را ارائه دادند. دانیال معتقد بود که باید برای نشان دادن عزت کشور تمام تلاش و کوشش خود را انجام دهیم تا دشمنان پیشرفت ایران را بهصورت محسوس مشاهده کنند.
آرین نیز بیان کرد که قرار است بازی طراحی شده توسط آنها با بازیهای خارجی رقابت کند.
آموزش و انجام مراودات مالی با کشورهای جهان بر بستر بلاکچین
محمود مسعودیفر با طرح آموزش، آگاهسازی و انجام مراودات مالی با کشورهای جهان بر بستر بلاکچین در استارتآپ ویکند آموزشی شرکت کرد.
وی درباره طرح خود تصریح کرد: بیشترین دغدغه حال حاضر افراد در سطح جامعه، معضل بیکاری است که با عملیاتی شدن این طرح، بستر مناسبی برای درآمدزایی ارزی ایجاد میشود.
مسعودیفر تأکید کرد: آموزش تخصصی بلاکچین و ارزهای دیجیتال، آگاهسای مردم در رابطه با حفظ امنیت سرمایه، مراودات مالی بازرگانان و استخراج رمزارزها از اهداف این طرح است.
راهکار مکانیزه برای ارتقای سطح سلامت دانشآموزان
ایده رضا اسماعیلنژاد درخصوص راهکار مکانیزه برای مدیریت فرآیندهای آموزشی و ارتقای سلامت جسمی و روانی دانشآموزان است.
وی مطرح کرد که این اپلیکیشن موجب ارتباط مؤثر معلم، پزشک مدرسه و مدیر مدرسه با والدین میشود و والدین گزارشهای لحظهای دانشآموزان را از سوی مدیر یا معلم دریافت میکنند.
اسماعیلنژاد بر این مورد تأکیدکرد که هدف این اپلیکیشن، کاهش آسیبهای اجتماعی و به تبع آن ارتقای سلامت جسمی و روانی دانشآموان است.
نرمافزار پزشکی با بهرهگیری از هوش مصنوعی
سعیدمرتضی شریفی با ایده راهاندازی نرمافزار پزشکی با استفاده از هوش مصنوعی در استارتآپ ویکند آموزشی شرکت کرده است.
وی درباره این طرح گفت: اپلیکیشینی بر روی موبایل نصب میشود تا بتوان افرادی که بهطور مثال در خیابان دچار حادثه شدهاند را کمک کرد و این اپلیکیشن در مواقع ضرورت، راهکار ارائه میدهد.
شریفی ادامه داد: فردی که از اپلیکیشن استفاده میکند، میتواند سؤالات و ابهامات خود را با پزشکان بهصورت آنلاین مطرح کند و راهنماییهای لازم را کسب نماید. متأسفانه بسیاری از افرادی که دچار سانحه شدهاند، به دلیل عدم اطلاعات اورژانسی و پزشکی اطرافیان از وی، صدمات جسمی فراوانی دیدهاند که با این نرمافزار، این آسیبها به طرز محسوسی کاهش پید میکند.
وبلاگ سادهسازی قرآن، ریاضی و خبرهای ورزشی
دو نفر از شرکتکنندگان به نامهای آریا و آرشام که در آغاز دوره نوجوانی قرار دارند، ایده وبلاگ سادهسازی قرآن، ریاضی و خبرهای ورزشی را ارائه دادند.
آریا در این باره اظهار کرد: سایتی مدنظر است که شایعههای ورزشی در آن وجود نداشته باشد و فقط اخبار تأیید شده در آن بارگذاری شود. همچنین در تلاش هستیم که تعلیمات قرآنکریم و مفاهیم ریاضی را بهصورت ساده، طراحی و در سایت قرار دهیم.
در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۱۵ هزار دانشجو در بیش از ۳۰۰ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسیارشد مشغول به تحصیل هستند و این واحد در حوزه آموزش الکترونیکی، ارائه خدمات و تولید محتوا اقدامات خوبی را تا به امروز انجام داده است.
واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف توسعه آموزش مجازی و بهرهوری از فناوریهای نوین ارتباطی، با فراهم کردن زیرساخت بومی و قومی، در حال ارائه خدمات مناسب در انجمن علمی کشور، سازمانها و مؤسسات آزاد در بستر اینترنت است.
انتهای پیام/4113/خ
انتهای پیام/