دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 اسفند 1397 - 15:37
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه:

جنایات مخفی شده در پس نقاب حقوق بشر غربی رونمایی شود

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه تصریح کرد که باید از باطن صحبت‌های شیک حقوق بشری پرده‌برداری و نشان داده شود که چه جنایاتی در میان آن مخفی شده است.
کد خبر : 363323

به گزارش خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، محمد جواد لاریجانی عصر امروز در همایش بررسی چالش‌های حقوقی و سیاسی یمن که در دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: اسناد حقوق بشری اکنون در نسل سوم خود قرار دارد. نسل اول همان زمان جنگ جهانی بود و نسل دوم مقابله‌نامه‌ها و پایش‌ها را شامل می‌شد و نسل سوم همان بازنگری عناصر مهم است.


وی با بیان اینکه متأسفانه جای تفکر اسلامی در همه این موارد خالی است، افزود: ما امروز با موضوع مهم و معقولی مواجهیم و آن این است که ایران حق دارد مبنای زندگی خود را براساس مدنیت اسلامی بنا کند که البته این خلاف متن حقوق بشر است.


محمدجواد لاریجانی با مطرح کردن این سؤال که آیا براساس عقلانیت اسلامی ما حق داریم این مدنیت را شکل دهیم، گفت: پاسخ درست این است که خیر. حقوق بشر ما را به اجرای اسلام سکولار وادار می‌کند و باید از باطن صحبت‌های شیک حقوق بشری پرده‌برداری و نشان داده شود که چه جنایاتی در میان آن مخفی شده است.


دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: بزرگ‌ترین نعمت الهی بر ما نعمت هدایت است. ما در امت رسول خدا(ص) قرار داریم که کامل‌ترین امت است و تابع فرمایشات پیامبران(ص) و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) قرار داریم.


وی افزود: یمنی‌ها به‌دلیل اینکه متمسک به اهل بیت‌(علیهم‌السلام) می‌شوند، از سوی خط بنی‌امیه که در حجاز حکومت می‌کنند، مجازات می‌شوند. ما تحت هدایت ولایت قرار داریم و باید قدردان آن باشیم. این هدایت و ولایت، مبنای یک نظام مدنی ساده نیست. ملت ما تصمیم گرفت زندگی سیاسی خود را به‌جای حیات سکولار-لیبرال غربی بر مبنای دینی و با تبعیت از اهل‌بیت(علیهم‌السلام) بنا کند.


محمدجواد لاریجانی اظهار کرد: جمهوری اسلامی به‌مانند ساخت میز و صندلی نیست که ما آن را بسازیم و بگوییم تمام شد. این روند باید با چالش‌های تاریخی مواجه شود. دستاورد بزرگ ما نهضت بیداری اسلامی در بیرون از مرزهاست. در نهضت بیداری اسلامی دکترین مقاومت که امام خمینی(ره) پایه‌گذاری کردند جالب است.


وی گفت: زمانی که بنیان جمهوری اسلامی بنا نهاده شد، سه نوع فرضیه وجود دارد. برخی اسلام را کهنه شدن می‌پنداشتند، گروه دیگر اسلام را خوب می‌دانستند ولی جنبه خصوصی آن همچون نماز خواندن، روزه گرفتن و حوزه اجتماعی را در حیطه سکولار قلمداد می‌کردند.


دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: اسلام و مکتب اهل‌بیت(علیهم‌السلام) تازه است و کهنه شدن ندارد و خصوصی نیست. خصوصی‌ترین بخش زندگی انسان حب است و همین خصوصی‌ترین بخش نیز باید دوست داشتن خدا باشد.


محمدجواد لاریجانی گفت: تردید دیگری وجود داشت و آن این بود که اسلام آن‌قدر خوب است که غربی‌ها اجازه پیاده‌سازی آن را نمی‌دهند. دکترین مقاومت در میان عواملی که ایجاد تردید می‌کردند، رشد کرد. خیلی‌ها می‌گفتند نمی‌شود و نمی‌توان با رژیم قدرتمندی همچون رژیم صهیونیستی مقابله کرد. نهضت مقاومت در لبنان، فلسطین، سوریه و ... در میان این تردیدها رشد کرد و به قدرت رسید. اکنون زمان مناسبی برای این است که دانشگاهیان، دکترین مقاومت را به‌شکل الگویی پیشرفته معرفی کنند.


وی تأکید کرد: در یمن پیروزی‌های دکترین مقاومت بسیار چشم‌گیر است.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب