دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 اسفند 1397 - 18:29
حسن عباسی:

رابرت دال معتقد است ولایت فقیه مانع از فروپاشی نظام ایران می‌شود

رئیس مرکز پژوهش‌های دکترینال گفت: وجود نهاد ولایت فقیه به‌عنوان ستون انقلاب مانع از فروپاشی نظام سیاسی ایران می‌شود.
کد خبر : 362437

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسن عباسی در پنجمین دوره نخبه‌پروری شهید دیالمه بسیج دانشجویی که عصر امروز در اردوگاه سیدالشهدا(ع) آبعلی برگزار شد، گفت: حمله به ولایت فقیه و شورای نگهبان، نقشه ضدانقلاب برای فتنه آینده است و عده‌ای که عملکرد ضعیف دارند، عملکرد خود را به پای شورای نگهبان و ولایت فقیه می‌نویسند.


وی در تشریح سخنان خود اظهار کرد: 93 درصد بودجه و 38 اصل قانون اساسی پشتوانه ریاست جمهوری است. حتی قوای مقننه و قضائیه هم اختیارات وسیعی دارند اما تنها پنج اصل قانون اساسی مربوط به اختیارات رهبری است. اینکه بگویند رهبری مانع اجرای کار می‌شود قابل قبول نیست. بعضی‌ها بالاترین وعده‌ها را می‌دهند اما وقتی توان اجرای آن را ندارند، تقصیر را برعهده دیگری می‌اندازند.


این فعال سیاسی اضافه کرد: به عقیده رابرت دال که سرشناس‌ترین جامعه‌شناس سیاسی خارجی است، تاکنون جمهوری اسلامی می‌بایست 12 بار متلاشی می‌شد اما وجود نهاد ولایت فقیه به‌عنوان ستون انقلاب مانع از فروپاشی نظام سیاسی ایران می‌شود. حتی کشورهایی مانند چین، روسیه و ترکیه به‌دنبال ایجاد نهاد ولایت فقیه اما به‌شکل سکولار هستند.


عباسی در توصیه به دانشجویان بیان کرد: جوان‌ها باید روشنگری کنند و اجازه ندهند عده‌ای سلبریتی در فضای مجازی اساس سیاست‌های نظام را زیر سؤال ببرند. بعضی از این سلبریتی‌ها، ضعف مجلس یا دولت را با نگاه سطحی خود تحلیل کرده و مشکلات را به پای ولایت و یا نهادهای زیرنظر ولی فقیه می‌نویسند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه جنگ‌ها سه دسته هستند، عنوان کرد: جنگ سخت همان حمله نظامی است که با هدف تصرف زمین و برتری هوایی یا دریایی انجام می‌شود. در جنگ نرم نیز فعالیت فرهنگی، روانی و اطلاعاتی با هدف تصرف قلب‌ها و برتری بر ذهن‌ها با ایجاد شک و یقین و همچنین حق و باطل اجرا می‌کنند.


این فعال سیاسی اشاره کرد: اما جنگ نیمه‌سخت که کمتر به آن پرداخته شده، جنگ اقتصادی است که با تصرف بازار اعمال می‌شود و روش آن، تشویق و تنبیه است، همانند آن چیزی که آمریکا از سال‌های گذشته در مورد ایران اجرا می‌کند و رهبری نیز نسبت به آن هشدار داده‌اند.


عباسی در تشریح ابعاد جنگ اقتصادی تصریح کرد: جنگ اقتصادی شامل 6 زیرمجموعه ازجمله جنگ منابع، تولید، بازار، تجاری، مصرف و عرضه می‌شود که هر یک از این ابعاد را با هم و به‌نوعی در کشورهای جهان اعمال می‌کنند.


وی افزود: جنگ منابع برای تک‌محصولی کردن اقتصاد یک کشور و تسلط بر منابع حیاتی انجام می‌شود، مانند فشار آمریکا بر ونزوئلا یا تلاش برای محدود کردن فروش نفت ایران. در جنگ تولید، ابعاد وسیع‌تری وجود دارد که جاسوسی صنعتی و کپی کردن محصولات بخشی از این جنگ است. در کشور ما نیز خصوصی‌سازی و به تعطیلی کشاندن واحدهای صنعتی، همچنین اعطای امتیاز صید ماهی در جنوب کشور از نمونه‌های جنگ اقتصادی است.


وی اعلام کرد: با توجه به روند خصوصی‌سازی در ایران هر کس که به‌دنبال خصوصی‌سازی بدون ضوابط باشد، جاسوس آمریکا است، چرا که به اسم کوچک‌سازی دولت، کارخانه‌های کشور غارت شده است.


رئیس مرکز پژوهش‌های دکترینال در تکمیل سخنان خود تصریح کرد: دشمن در جنگ بازار به دنبال برهم زدن عرضه و تقاضا در کشور است که احتکار کالاها از زمینه‌های بارز این جنگ است. همچنین کنترل صادرات و واردات به‌همراه توسعه قاچاق از برنامه‌های دشمنان در جنگ تجاری است.


عباسی اضافه کرد: در جنگ مصرف دشمن سعی می‌کند شهروندان تبدیل به مصرف‌کنندگان شوند و ارزش شهروندان به میزان مصرف‌گرایی آنها شود. همچنین در جنگ ارزی یا پولی باید توجه کنیم که دلار مهم‌ترین اسلحه آمریکا علیه سایر کشورها است.


انتهای پیام/4015/ 4122/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب