جمهوری اسلامی مدلی برای مردمسالاری دینی است. برگزاری همایش مردمسالاری دینی از سال 82 در دانشگاه علامه طباطبایی آغاز شد و پس از برگزاری نشست سوم، تصمیم گرفته شد دبیرخانه دائمی این همایش در دانشگاه شهید بهشتی مستقر شود.
دبیر علمی این همایش اضافه کرد: تاکنون پنج جلسه شورای سیاستگذاری با حضور نمایندگانی از دانشگاه آزاد اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، بسیح اساتید کشور و تعدادی از اندیشمندان این حوزه برگزار شد. همچنین 9 جلسه توسط کمیته علمی برگزار شد و درنهایت به این نتیجه رسیدیم که محورهای اصلی همایش در سه حوزه نظری، کاربردی و تطبیقی باشد.
مرندی اظهار کرد: در چهارمین همایش مردمسالاری دینی، جهان اسلام و غرب، 300 چکیده مقاله دریافت شد و پس از داوری اولیه، 200 چکیده پذیرش شد. از این بین 130 مقاله تأیید شدند و از این مقالات 40 مقاله عنوان علمی - پژوهشی و 35 مقاله دیگر نیز عنوان علمی - ترویجی را حائز شدند.
دبیر علمی همایش مردمسالاری دینی اعلام کرد: پس از برگزاری همایش سوم، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان درخواست کرد تا کتابهای همایش به زبان عربی ترجمه شده و در اختیار علاقهمندان در جهان عرب قرار گیرد.
وی اشاره کرد: در همایش پنجم بهدنبال تهیه کتابِ مصاحبه علمی با اساتید علوم سیاسی در حوزه مردمسالاری دینی هستیم.
مرندی در پایان سخنان خود گفت: سال آینده همایشی در بیروت پایتخت لبنان با موضوع مردمسالاری دینی برگزار خواهیم کرد.
انتهای پیام/4115/
انتهای پیام/