دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1397 - 16:15

تکمیلی غروی/////////

//////////
کد خبر : 360141

این استاد حوزه بیان کرد: برای سنجش این موضوع که اسلامیت در جمهوری اسلامی ایران طی چهار دهه گذشته به چه میزان تحقق یافته است، با ابزار کمّی و درصدگیری نمی‌توان بیان کرد اما جهت‌گیری و تلاش‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در محقق ساختن سه بُعد فقه، عرفان و فلسفه، سمت و سوی مناسبی داشته است.


وی خاطرنشان کرد: اسلام قرائت‌های مختلفی دارد و اختلاف نظر علما و مراجع نیز اجتناب‌ناپذیر است چون شیوه خلقت انسان به‌گونه‌ای است که افراد تفاوت‌هایی دارند اما این قرائت‌های مختلف به‌معنی پلرالیزم دینی است.


غرویان ادامه داد: ولایت فقیه صرفاً یک نظریه فقهی نیست بلکه امام خمینی(ره) یک تصویر عرفانی از ولایت فقیه دارد. به عقیده ایشان ولایت فقیه در زمان غیبت عارفی است که از نظر عملی و اخلاقی فرد کاملی باشد.


این استاد حوزه تأکید کرد: در پاسخ به این سؤال که به چه میزان اخلاق، فقه و عدالت در چهار دهه گذشته محقق شده باید بیان کنیم که مؤلفه عدالت در دوران مختلف فراز و فرودهایی داشته.


وی اضافه کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به استقلال خصوصاً استقلال فکری رسیدیم و اکنون زیر یوغ فکری دیگران نیستیم و کشور با تفکر مستقل مقام معظم رهبری، علما و اندیشمندان داخلی به پیش می‌رود.


غرویان اعلام کرد: از نظر عدالت اجتماعی و اقتصادی نسبت به زمان پیش از انقلاب پیشرفت چشمگیری داشتیم اما برای کار بیشتر در این حوزه‌ها جا زیادی برای کار کردن داریم.


این استاد حوزه اظهار کرد: از لحاظ اخلاق شاهد افت بوده‌ایم، به‌ویژه اخلاق در رسانه‌ها رعایت نمی‌شود. باید به‌خاطر داشته باشیم که از نظر اسلام، سیاست را برای رسیدن به مکارم اخلاقی باید استفاده کنیم. همچنین از ابزارهای قدرت برای افزایش اخلاق اسلامی باید استفاده کرد.


غرویان در پایان سخنان خود با اشاره به چالش‌های پیش روی انقلاب در دهه پنجم گفت: آینده انقلاب و جمهوری اسلامی در دهه پنجم بسته به این است که با علم، عالمان و دانشمندان چه برخوردی کرده و همچنین با دین چه رابطه‌ای ایجاد خواهد شد و در این رابطه باید اصول و ارزش‌های اخلاقی را حفظ کنیم.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب