دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1397 - 09:31
یک فعال دانشجویی:

عدم حمایت‌های مادی و معنوی باعث کاهش راندمان نشریات می‌شود

سردبیر نشریه دانشجویی تحریر گفت: عدم حمایت‌های مادی و معنوی باعث کاهش راندمان نشریات می‌شود.
کد خبر : 359893
IMG_0485.jpg

امیرعباس آقایی درگفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: نشریه دانشجویی تحریر که متعلق به بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اصفهان است؛ از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را در زمینه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی آغاز کرد.


وی گفت: نشریه دانشجویی تحریر بصورت ماهانه تهیه و منتشر می‌شود که به دلیل فعالیت‌های گسترده در دانشگاه و خبرگزاری‌های استان در همان سال اول فعالیت خود توانست مقام اول استانی و کشوری را کسب کند.


سردبیر نشریه دانشجویی تحریر تصریح کرد: هدف اصلی نشریه تحریر؛ هدایت، آگاه‌سازی و مطالبه‌گری دانشجویان است که درطول این چندسال نیز توانسته‌ایم درکنار دانشجویان بوده و زبان گویای هر صنف و بخش دانشجویی باشیم. تحریر به دور از هرگونه جبهه‌گیری در خدمت مخاطبان خود قراردارد و به پاس حمایت‌های مخاطبین خود ۳۰ شماره نشریه را تابحال به چاپ رسانده است.


آقابابایی اهداف نشريه تحرير را ارتقا بخشيدن به سطح آگاهی و سواد اجتماعی دانشجویان دانسته و ادامه داد: مطالبه‌گری حقوق دانشجویان، نمایان کردن ابعاد مختلف دانشگاه در محفل‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و سیاسی بررسی و متحد‌ کردن نیروهای دانشجویی و هدفمند سازی آن‌ها جهت ساختن جامعه‌ای مطلوب، انجام مصاحبه و گزارش برای شناخت بهتر و پیدا کردن راه حل مشکلات، ارتقا بخشی به وضعیت صنفی و رفاهی دانشجویان و آگاهی بخشیدن و ارتقا دادن دانشجو معلمان از جمله وظایف و اهداف نشریه دانشجویی تحریر است که در فضای دانشگاه فرهنگیان اصفهان دنبال می‌کند.


وی ادامه داد: از مشکلاتی که می‌توان برای نشریات دانشجویی بیان کرد؛ محدودیت‌های مالی و عدم حمایت‌های معنوی است. یک نشریه دانشجویی نسبت به نشریات دیگر از لحاظ مادی محدودیت دارد چرا که  ارگانی خاص یا اشخاص مطرح آن را حمایت نمی‌کنند و این خود باعث کاهش راندمان نشریه می‌شود.


آقابابایی ادامه داد: بسیاری از نشریات دانشجویی بخاطر گرانی‌های اخیر دچار مشکلات اساسی شده‌اند و که این فشار در نهایت باعث تعطیلی نشریات دانشجویی شده است. 


این فعال دانشجویی با اشاره به این که گرانی‌های اخیر باعث بالارفتن هزینه‌های چاپ شده است، افزود: انتظارمی‌رود دانشگاه‌ها و آموزش‌عالی با‌ حمایت ویژه از نشریات‌دانشجویی، این‌پویایی در فعالیت دانشجویی را قوت ببخشند. همچنین عدم حمایت معنوی نیز از دیگر مشکلات پیش رو برای نشریات است که جلوگیری از چاپ بعضی مطالب یا توبیخ بخاطر انتشار مطالب مطالبه‌گرانه و حق‌گرایی دانشجویان از جمله مواردی است که انتظار می‌رود مورد حمایت معنوی قرار بگیرد.


دانشجوی فعال دانشگاه فرهنگیان اصفهان با اشاره به اهمیت‌های نشریه دانشجویی افزود: آگاه‌سازی نسل آینده‌ساز کشور که همان دانشجویان است نقش موثر و پویایی دارد، اگر نشریات دانشجویی نقش خود را به درستی ایفا کنند می‌توانند مفید واقع شوند اما اگر دچار انحرافات شود قطعاً موجب بروز مشکلات بزرگی در حوزه فعالیت‌های خود خواهند شد.


وی ادامه داد: بسیاری از خط‌دهی‌ها که توسط نشریات دانشجویی به دانشجویان در دانشگاه صورت می‌گیرد، می‌‌تواند موج مثبت و منفی ایجادکند که این امر خود همانند سم‌ است که هم خاصیت درمانی دارد و هم  می‌تواند کشنده باشد.


این فعال دانشجویی افزود: نشریات دانشجویی نیز باید به این نکته توجه داشته باشند؛ حقی را که برگردن خود دارند به درستی ادا کنند و حقیقت را آن‌گونه که اصل و درست است به مخاطبان خود نشان دهند.


آقابابایی در پایان گفت: نکته مهم برای افزایش توجه مخاطبین به نشریات دانشجویی این است که در وهله اول لازم به هزینه کردن جهت تبلیغات ویژه نیست، همین که نشریات حرف دل دانشجویان را بزنند و مسائل را درست بررسی و بیان کنند باعث جذب مخاطبین می‌شود، پیگیری مستمر خواسته‌ها، بررسی و توجه به مسائل پیرامون جوانان و دانشجویان از موارد مهمی است که نشریات دانشجویی باید برای جذب مخاطب به آن‌ها بپردازند.


انتهای پیام/4107/4108/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب