نفر با اشاره به تصویب ساخت بیمارستان در دهه 70 اظهار کرد: ساختوساز این بیمارستان در طی سالیان گذشته زمانبر شده و ادامه تجهیزا در وضعیت فعلی بسیار سخت بود که با حمایتهای دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی این مهم در ایام پیروزی انقلاب اسلامی میسر شد.
وی دررابطه با بخشهای مختلف بیمارستان خاطرنشان کرد: بیمارستان فرهیختگان بهعنوان یک بیمارستان عمومی با بهرهمندی از بخش دیالیز پیشرفته که از مهمترین بخشهای بیمارستان است، آزمایشگاهها، رادیولوژی، اتاق عمل، NICU، ICU، بخشهای اونوکولوژی و اورژانس بسیار مطلوب قسمتی از امکانات و سرویسهای بیمارستان تلقی میشود. بیمارستان فرهیختگان مجهز به پد هوایی بوده که برای خدماتدهی به اورژانس کشور در غرب تهران نیز آمادگی دارد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اخذ مجوز بهرهبرداری از 200 تختخواب بیمارستان فرهیختگان افزود: مجوز فعالیت 200 تختخواب برای بیمارستان فرهیختگان از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شده است. بخشهای آنژیوگرافی و جراحی قلب نیز تا 6 ماه آینده در کنار سایر بخشها فعال خواهد شد.
نفر ادامه داد: در تمام بخشهای بیمارستان فرهیختگان کلاسهای درس، کتابخانه، فضای کتابخانههای مجازی برای دانشجویان و استادان برای افزایش کیفیت آموزشی تعبیه شده است. بیمارستان فرهیختگان موقعیت بینظیری برای دانشجویان جهت کسب علوم بالینی در دانشگاه آزاد بهحساب میآید.
وی با اشاره به اتمام فعالیتهای عمرانی بیمارستان فرهیختگان بیان کرد: با توجه به شروع فعالیتهای احداث این بیمارستان در مرور زمان زیرساختهای عمرانی و تأسیسات آن از استانداردهای معین خارج شده بود که هزینههای بسیاری برای استانداردسازی و بهروزرسانی بیمارستان فرهیختگان انجام شد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در رابطه با جذب نیروهای درمانی و غیردرمانی بیمارستان فرهیختگان تصریح کرد: تا حد ممکن از دانشآموختگان و بدنه دانشگاه آزاد اسلامی برای بهکارگیری در این بیمارستان اقدام خواهد شد اما هیچ منعی برای جذب نیروهای خارج از دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.
نفر ادامه داد: درحالحاضر برای توسعه واحدهای پزشکی، درمانی و آموزشی در سراسر کشور برنامهریزی شده است. توسعه بیمارستان بوعلی و افتتاح بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل نیز در قالب این طرح انجام شد. بیمارستان کازرون و ایجاد برنامههایی برای رفع معضلات داروسازی در اولویت برنامههای معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی با اشاره به استفاده بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی از محصولات ارائه شده در اولین فنبازار تجهیزات پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در صورت تجاریسازی، تولید و اخذ مجوزات لازم محصولات ارائه شده در این فنبازار، معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای خرید و استفاده از محصولات دانشبنیان واحدهای فنآور استقبال میکند.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دررابطه با مصدومان سانحه واژگونی اتوبوس واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: فقط یک نفر از سانحهدیدگان هنوز بستری است چراکه بیماران تحت درمان تروما باید تا انتهای طول درمان در بیمارستان تحت نظر پزشکان باشند، این بیمار نیز تا رسیدن به شرایط بهبودی تحت نظر پزشک خواهد بود. خوشبختانه در بین بیماران مرخص شده، نقص عضو وجود نداشته است.
انتهای پیام/4116/
انتهای پیام/