دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 بهمن 1397 - 15:46
یک فعال دانشجویی:

جو سیاسی‌حاکم بر جلسات خانه نشریات علوم‌پزشکی‌ نگران‌کننده است

نماینده نشریات قطب جنوب شرق در خانهٔ مطبوعات وزارت بهداشت گفت: با وجود اینکه خانه نشریات اقدامات مثبتی دارد اما جو سیاسی‌ حاکم بر جلسات آن نگران کننده است.
کد خبر : 358845
209190.jpg

حمیدرضا جمشیدی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: به‌عنوان یکی از اعضای خانهٔ نشریات کشوری و نماینده نشریات قطب جنوب شرق کشور، باید هشدار بدهم، برخلاف اینکه جهت کلی حرکت خانه‌ نشریات، روبه‌جلو بوده و اقدامات مثبتی صورت گرفته اما جو سیاسی حاکم بر جلسات مجمع نگران‌کننده است.


وی افزود: برخلاف حمایت‌های خوب مسئولان فرهنگی وزارت بهداشت از مجموعهٔ نشریات، اقدامات خانه نشریات گاهی به دلیل سوءمدیریت دچار سیاست‌زدگی می‌شود؛ برای مثال در آخرین جلسهٔ این شورا، خروجی حاشیهٔ جلسه، بیش از خروجی متن کار  بود.


این فعال دانشجویی گفت: جلسات می‌باید در راستای رسیدگی به مشکلات نشریات باشد، نه اینکه دچار حاشیه‌ سیاسی شده و راه خود را گم کند و روزنامه‌نگاری که سابقه محکومیت امنیتی دارد نباید با عنوان مشاور در یکی از طرح‌ها، در این جلسه حضور یابد و کسی که به دلیل بعضی مسائل سیاسی و فعالیت و تبلیغ علیه نظام، پنج سال ممنوعیت از کار خبرنگاری و 6 سال حبس تعزیری در کارنامهٔ خود دارد نباید به‌عنوان مشاور در این حوزه ورود کند.


نماینده‌ نشریات قطب جنوب شرق در خانه‌ مطبوعات وزارت بهداشت ادامه داد: به نظر می‌آید جریانی در کشور، سعی در تطهیر و بازگرداندن عوامل فتنه به بدنهٔ کشور دارند، جریانی که دغدغه‌مندان نسبت به حفظ جمهوریت،  اسلامیت و ولایت‌فقیه را تندرو قلمداد می‌کنند.


وی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی هرگز با منتقدان منصف خود برخورد سختی نداشته، اما زمانی که صحبت از فعالیت برای براندازی اصل نظام و جمهوریت اسلامی به میان می‌آید مطمئناً دغدغه‌مندان نسبت به انقلاب اسلامی آرام نخواهند نشست و این عوامل هرگز بخشیده نخواهند شد.


جمشیدی با اشاره به حواشی جلسه استفاده از یک شخص سابقه‌دار به‌عنوان مدرس در کارگاه‌های خانهٔ نشریات گفت: منکر تجربهٔ بزرگان در زمینه‌ خبرنگاری نیستیم اما به چه دلیل از نیروهای متخصص، کارکشته و انقلابی در این حوزه استفاده نمی‌شود؟ نباید منکر اقدامات مثبت معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت باشیم که در سال‌های اخیر شاهد تلاش‌های این تیم در راستای بهبود فضای نشریات بودیم، اما باید پذیرفت که این علائم، نشانگر عفونت‌هایی در بدنهٔ این ساختار است.


این فعال دانشجویی در خطاب به معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت افزود: نفوذ برخی عناصر در بدنه‌ فرهنگی وزارت بهداشت که چندان روحیهٔ انقلابی ندارند خطرناک است و قطعاً اگر ضربه‌ای از این طریق به اصل نظام وارد شود، مسئولیت این مسائل سخت خواهد بود و در قیامت باید در مقابل پیر جماران پاسخگو باشند.


دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پایان گفت: بی‌شک درخواست قریب به‌اتفاق دغدغه‌مندان حوزه‌ فرهنگ، این است که نیروهای انقلابی در امور جاری به‌کارگیری شوند، مسئله‌ای که این روزها متأسفانه کمرنگ شده است.


انتهای پیام/4107/4108/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب