ایجاد بازارچه دائمی صنایعدستی در استان البرز
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از استانداری البرز، علیاصغر مونسان در بازدید از مکانها و پروژههای گردشگری البرز که همزمان با پنجمین روز از دهه مبارک فجر صورت گرفت، اظهار کرد: ظرفیتهای ارزشمندی در حوزه گردشگری و صنایعدستی البرز وجود دارد که با توجه به علاقهمندی و توجه ویژه استاندار البرز، شکوفا میشود.
وی اضافه کرد: با بسترسازی مناسب و مدیریت صحیح در البرز، اکنون یکهزار و 100 میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش گردشگری استان در حال اجراست.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عنوان کرد: استاندار البرز در کنار رونق تولیدات صنعتی، توجه ویژهای به رونق صنایعدستی دارد و به واسطه این امر ایجاد بازارچه دائمی صنایعدستی البرز در دستور کار است.
مونسان با بیان اینکه البرز یکی از استانهای پرظرفیت در حوزه گردشگری در کشور است، تصریح کرد: این استان در بخش صنعت و کشاورزی رونق و در حوزه گردشگری نیز ظرفیتهای خوبی دارد.
وی مطرح کرد: استان البرز در مجاورت چند استان قرار دارد و باید ظرفیتهای آن رونق یابد؛ برای این مهم بیش از قبل تلاش میکنیم تا در بخش گردشگری و صنایعدستی به رونق برسیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درباره حوزه بومگردی گفت: البرز مکانهای طبیعی زیادی برای توسعه این بخش دارد که میتواند این حوزه را فعال کند و بومگردی باید در این استان فعال شود.
مونسان با بیان اینکه در حوزه صنایعدستی خیلیها البرز را استانی صنعتی میدانند، اما ظرفیت بالایی در بخش صنایعدستی و تولیدات دارد، یادآور شد: در این راستا قرار است یک بازارچه صنایعدستی در البرز ایجاد شود که رونق این بخش کمک کند.
وی درباره آخرین اقدامات ثبت جهانی تپه ازبکی که در شهرستان نظرآباد واقع است، اضافه کرد: سالانه یک سهمیه جهانی در یونسکو برای ثبت آثار خود در جهان داریم و این قاعده برای همه کشورهای عضو یونسکو وجود دارد.
معاون رئیس جمهور متذکر شد: براساس قدمت تاریخی، پروندههای آثار را برای ثبت در یونسکو آماده میکنیم که پرونده بعدی در حال ثبت است.
مونسان با بیان اینکه سال گذشته نیز یک محور ساسانی در استان فارس ثبت شد، گفت: این محور بیش از 100 کیلومتر طول و هشت بندر دارد که همگی در قالب یک پرونده و سهمیه در جهان و فهرست یونسکو ثبتشده است و تپه ازبکی را نیز جزء اولویتها برای ثبت جهانی قرار خواهیم داد.
وی درباره مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای ساختوسازها در حاشیه رودخانهها، تبیین کرد: در منطقه طالقان در مسیر رودخانه ممکن است خطرات ناشی از رعایت نکردن بستر حریم رودخانه دردسرساز باشد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: این مصوبه مسیر گردشگری را باز گذاشته و مقرر شده که سازمان میراث فرهنگی و وزارت راه و شهرسازی باهم طرحی را آمادهسازی کنند که شورای عالی امنیت ملی آن را بپذیرد.
انتهای پیام/4078/4121/4062/
انتهای پیام/