وجود نقص در افراد نباید منجر به حذف آنها از تشکل شود
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در شانزدهمین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که هدف از بهوجود آوردن تشکل اسلامی و انقلابی ایجاد تشکیلات آهنی و تحمیل خواستههای تشکیلات به اعضای خود نیست بلکه امتیاز بزرگ اسلام این است كه میخواهد با حفظ آزادیهای انسان، انسانها را بسازد، تشكیلاتی است كه انسانها در درونش احساس حركتی خودساز و آزاد میكنند.
در قسمت 17 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که در صورت وجود نقص و مشکل در اعضای یک تشکل اسلامی و انقلابی چه باید کرد و تشکیلات آرمانی برای حل یا حذف افراد دارای نقص چه برنامهای دارد؟
بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده؛ در پاسخ به این سوال، آمده است: انسانهایی هستند كه میخواهند درآن راستاهای كلی كه در مواضع تشکیلات بیان شده حركت كنند اما در عمل بعضیها نمیتوانند و نقص دارند، آسانترین كار حذف نقصها نه حذف ناقصها است.
وی در ادامه سخنان خود تشریح میکند: این تشكیلات مدنظر اسلامی و انقلابی، تشكیلاتی است كه باید آنقدر قوی و سازنده باشد تا این ناقصها را بسازد و این ساختن زمان میبرد و در این زمانی كه لازم دارد باید با نقصشان را مرتفع کنیم.
شهید بهشتی در ادامه توضیحات خود میافزاید: ممکن است اعضای تشکل انتقاد دیگری میكنند که داخل تشکل گرایشهای و حركتهای گوناگون وجود دارد و چرا یک خط كشی كامل وجود ندارد؛ عرض بنده این بوده است كه ممکن است اشتباه كنید و وجود بعضی از اشتباهات و نواقص فردی به وجود گرایشها و حرکتهای مختلف تعبیر شود.
وی همچنین عنوان میکند: گاهی برادرها و خواهرها برشیوه مدیریتی كه در یک تشکل هست اعتراض میكنند این اعتراض در ممکن است در یک بعُد وارد باشد؛ اعتراض به چگونگی مدیریت و شیوه رسیدگی به بعضی از مسائل و مشكلات و اینکه به مشکلات سرِوقت و فوری رسیدگی شود، وارد است و باید هم در پی علاج آن بود.
انتهای پیام/4107/4115/
انتهای پیام/