دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

انضباط مالی و ایجاد منابع درآمدی، دو اصل مهم در اداره مدارس و آموزشکده‌های سما

رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد تاکید کرد: داشتن انضباط مالی و توجه به منابع درآمدی غیر از شهریه را دو نکته مهم در اداره کردن مدارس و آموزشکده های سما در شرایط کنونی عنوان کرد.
کد خبر : 35814

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمود مدرسی در مراسم تکریم و معارفه مدیر مالی مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد اظهار کرد: اگر صرفه‌جویی به معنای صرفه و صلاح مالی است، صرفه و صلاح ما در این است که منابع درآمدی بیشتری ایجاد کنیم که لازمه این کار سرمایه‌گذاری بیشتر است که طبیعتا با صرف هزینه همراه است و با صرف این هزینه‌ها باید فعالیت‌های جدیدی برای خود تعریف کنیم که نهایتا باعث می شود موقعیت مشتری‌های ما در مدارس و آموزشکده‌ها تثبیت شود.


رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد با بیان اینکه خیلی از مدارس ما اکنون بیشتر از ظرفیتشان دانش‌آموز دارند،بیان کرد: هرقدر درآمد خود را افزایش دهیم به معنای این است که خدمات بیشتری ارائه می‌دهیم و از دیگران جلوتریم.


وی مذاکرات انجام شده با سازمان فنی و حرفه‌ای را از جمله کارهای انجام شده در بخش آموزشکده سما در راستای درآمدزایی عنوان کرد و افزود: بستر لازم فراهم شده و امیدواریم ظرف یکی دو سال آینده، آموزشکده نیز از حساب‌های مستقل درآمدزا شود و همه اینها نتیجه مدیریت خوبی است که بر منابع مالی صورت می‌گیرد.


مدرسی همچنین از زحمات سید احمد پیش‌بین در مدت تصدی مسئولیت مالی سما مشهد قدردانی و برای سیدحسین حسینی به عنوان مدیر مالی جدید سما مشهد آرزوی موفقیت کرد.








محمودی: سرمایه‌ای که امروز داریم به خاطر شهریه‌ای است که مردم به ما می‌سپارند و ما هم وظیفه داریم در هزینه کرد آن خدا را ناظر بر اعمال خود ببینیم و همواره حافظ منافع دانشگاه و سما باشیم

در ادامه، مدیر کل مالی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، با توجه اینکه در زمان تاسیس سما، با این حوزه همکاری داشته، خود را سمایی دانست و با تشکر از زحمات روسای سابق مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد، گفت: آنچه که امروز در مدارس و آموزشکده‌های سما داریم به سادگی به دست نیامده چون در دهه 70 با وجود فضای رقابتی شدیدی که بین مراکز غیرانتفاعی بود، استوار نگهداشتن سما مشهد چندان کار آسانی نبود.


محمودی در جمع مدیران و حسابداران مدارس و آموزشکده‌ها خاطرنشان کرد: سرمایه‌ای که امروز داریم به خاطر شهریه‌ای است که مردم به ما می‌سپارند و ما هم وظیفه داریم در هزینه کرد آن خدا را ناظر بر اعمال خود ببینیم و همواره حافظ منافع دانشگاه و سما باشیم.


وی با توجه به اینکه سالانه حدود 50 تا 60 هزار سند در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد صادر می‌شود، بر اطمینان حسابداران و انضباط مالی آنان به عنوان مهمترین عوامل در سلامت کار مالی، یاد کرد و افزود: با این حجم کار، اگر مدیران مراکز و دانشکده‌ها با بخش مالی همکاری و تعامل خوبی نداشته باشند، مجموعه قطعا دچار چالش می‌شود.


مدیرکل مالی سما مشهد با توجه به بازنشستگی مدیر مالی سابق سما از دانشگاه، از تاسیس کانون بازنشستگی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: ما به دنبال راه اندازی این کانون هستیم تا همکاران بازنشسته ارتباطشان با دانشگاه قطع نشود و بتوانند از این طریق مطالباتشان را پیگیری کنند.


پیش‌بین مدیر مالی سابق سما مشهد نیز در این مراسم با ذکر حدیثی از امام علی(ع) در باب حسابرسی، به بیان موفقیت‌های کسب شده حوزه مالی سما مشهد در دوره تصدی مسئولیت خود پرداخت و بر انجام کنترلهای داخلی در حوزه مالی از سوی حسابداران تاکید کرد.


در این مراسم با قدردانی از زحمات سیداحمد پیش‌بین در مدت تصدی مسئولیت مالی سما مشهد، سیدحسین حسینی به عنوان مدیر مالی جدید مرکز سما مشهد معرفی شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب