دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 شهريور 1394 - 09:34
استاد طب سنتی در طرح ضیافت اندیشه استادان استان همدان:

بیشتر مراکز طب سنتی فقط اهداف اقتصادی را دنبال می‌کنند/ فعالیت 110 هزار مرکز طب سنتی در کشور

یک استاد طب سنتی با بیان اینکه 110 هزار مرکز طب سنتی در کشور وجود دارد، گفت: بیشتر مراکز طب سنتی فقط اهداف اقتصادی و مادی را دنبال می‌کنند.
کد خبر : 35729

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جلیل بابایی در کارگاه طب سنتی در حاشیه طرح ضیافت اساتید دانشگاه آزاد اسلامی همدان با بیان اینکه طب اسلامی امراض را از بدن انسان دور می‌کند، اظهار کرد: شیوه صحیح زندگی کردن و غذا خوردن را ائمه اطهار به روشنی برای ما به یادگار گذاشتند.


وی افزود: حذف پوسته گندم از رژیم غذایی باعث ایجاد مشکلاتی در پوست انسان می‌شود، بنابراین افراد مجبور به خرید لوازم آرایشی می‌شوند. گندم از ویتامین E برخوردار است و کمبود این ویتامین باعث ایجاد کیست در بدن می‌شود.


این مسئول با بیان اینکه 110 هزار مرکز طب سنتی در کشور وجود دارد، ادامه داد: بیشتر این مراکز با اهداف تجاری ایجاد شدند و فقط به دنبال فروش محصولات خود هستند.


بابایی با بیان اینکه فعالیت بیشتر عطاری‌ها برای درمان نیست، خاطرنشان کرد:‌ دلیل روی آوردن مردم به داروهای شیمیایی است که باعث وجود 12 هزار مرکز داروی شیمیایی شده است. هیچ فردی از داروی شیمیایی نتیجه قطعی نخواهد گرفت، شیوه درمان راحت است اما توجه نمی‌کنیم.


این استاد طب سنتی به بیان برخی از درمان‌های راحت پرداخت و گفت: در بین غذا خوردن باید از نوشیدن مایعات خودداری کرد و غذای پخته را با مواد خام استفاده نکرد.


وی، ریشه افسردگی را حسادت دانست و اظهار کرد: افرادی که همه مسائل را برای خود می‌خواهند اغلب به افسردگی منجر خواهند شد.


بابایی با بیان اینکه قرآن بهترین شیوه‌های درمان و رژیم غذایی را معرفی کرده، تصریح کرد: ما به این مواد توجهی نمی‌کنیم و حتی کتاب قانون بوعلی سینا را هم به طور کامل ترجمه نکردیم در صورتی که غربی‌ها از آنها استفاده کرده و در اختیار ما قرار می‌دهند.


طرح ضیافت اندیشه قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با حضور 125 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان به میزبانی واحد همدان در حال برگزاری است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته