سیاستگذاری ما براساس مصلحت فرزندان است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان بهزیستی کشور، حبیبالله مسعودیفرید در دیدار با فرزندان نخبه سازمان بهزیستی، اظهار کرد: 650 مرکز شبه خانواده در سراسر کشور وجود دارد که 10 هزار و 300 فرزند بهزیستی در آن حضور دارند.
وی تصریح کرد: هدف و تلاش ما و همکارانمان این است که با یاری یکدیگر بتوانیم به مفهوم واقعی شبه خانواده در این مراکز دست یابیم، که متأسفانه در برخی موارد توفیق حاصل نشده و هنوز راه زیادی در پیش داریم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور مسعودی فرید افزود: قوانین و آئیننامههای اخیر موفقیتهای بسیار خوبی برای ما ایجاد کرده و توانستهایم تعداد فرزندان بیشتری را به خانوادههای متقاضی واگذار کنیم، البته اعتقاد ما این است که سیاستگذاریهای کلان بهزیستی، مشارکت خیرین و معرفی خانوادههای متقاضی باید همگی بر اساس مصلحت فرزندان صورت میگیرد.
مسعودیفرید با اشاره به لزوم توجه به رشد و تکامل همه جانبه کودکان در برنامهریزیهای بهزیستی و ارتقاء مداوم آنها گفت: یکی از دغدغههای شخصی من رسیدن فرزندان به سن 18 سالگی است و هیچ اعتقادی به واژه ترخیص ندارم.
وی ادامه داد: به نظر من این ادبیات باید تغییر کند، همانطور که یک کودک از ابتدا در خانواده حضور دارد و از حمایت خانواده برخوردار می شود، بهزیستی نیز باید حمایتهای خود را در زمینه اشتغال و مسکن فرزندان ادامه دهد و با فرآیند توانمندسازی و ایجاد فضاهایی که منجر به کارآفرینی میشود، در این زمینه گام بردارد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: منابع مالی مورد نیاز با ارتقاء فرآیندها در معاونت امور اجتماعی، خیرین و فرزندان افزایش مییابد، اما با همه اینها به حمایتهای مالی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور نیاز داریم، هر چند که تا به امروز همکاری خوبی با ما داشتهاند و شیب اعتبارات ما مطلوب است.
انتهای پیام/4105/ 4122/
انتهای پیام/