دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 بهمن 1397 - 12:39

ادامه خیری////////

//////////
کد خبر : 355697

خیری درخصوص حامیان و همکاران همایش اظهار کرد: در مدت فعالیت دبیرخانه همایش با 20 دانشگاه، پژوهشگاه و مراکز علمی اجرایی ازجمله مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، جامعة‌المصطفی، انجمن علمی انقلاب اسلامی، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و ... همکاری صورت گرفت.


همایش ظرفیت انقلاب اسلامی در روزهای نهم و دهم بهمن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) برگزار می‌شود و اهدافی از قبیل تبیین ظرفیت‌های نظری و عملی انقلاب، تبیین و واکاوی کارآمدی و کارنامه نظام جمهوری اسلامی ایران، تبیین و تحلیل مواجهه انقلاب با چالش‌های مختلف و آینده‌پژوهی انقلاب اسلامی در نظر گرفته شده است.


رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص محورهای همایش افزود: محور اول مبناشناسی و اهداف انقلاب اسلامی است، محور دوم موضوع فرهنگ و اجتماع است، محور سوم به بحث سیاست، امنیت و دفاع می‌پردازد، در محور چهارم موضوعاتی نظیر اقتصاد، صنعت، تجارت و کشاورزی مورد بررسی قرار می‌گیرد. در محور پنجم بحث آموزش و تحقیقات بررسی می‌شود. در محور ششم حکمرانی انقلاب اسلامی واکاوی می‌گردد و در محور هفتم چالش‌های پیشِ رو مورد بررسی قرار می‌گیرد و این همایش توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تأیید شده است.


وی درخصوص اعضای کمیته علمی همایش تصریح کرد: دکتر محمدمهدی طهرانچی، سید محمد حسینی، بیژن رنجبر، ناصر پورصادق، ابراهیم کلانتری، غلامرضا جمشیدی‌ها، حسن خیری، صالح اسکندری، مرتضی نبوی و ... از اعضای کمیته علمی همایش هستند.


خیری درخصوص تعیین دبیر تخصصی برای بخش‌های همایش افزود: برای افزایش بُعد کیفی و علمی همایش، دکتر محمدمهدی طهرانچی به‌عنوان دبیر تخصصی انقلاب اسلامی و فناوری و صالح اسکندری به‌عنوان دبیر تخصصی انقلاب و رسانه، بیژن رنجبر دبیر انقلاب اسلامی و پژوهش، سید مرتضی نبوی دبیر انقلاب اسلامی و اقتصاد معین شده‌اند و در بخش‌های دیگر نیز دبیران تخصصی مشخص شده‌اند.


وی درباره اعلام فراخوان همایش گفت: حدود 600 نفر برای حضور در همایش ثبت‌نام کرده‌اند که تعداد مقالات ارسالی به همایش 580 مقاله فارسی، انگلیسی و عربی به‌علاوه سه طرح پژوهشی است. همچنین حدود 70 مقاله سفارشی نیز وجود دارد که از این تعداد 325 مقاله توسط داوران پذیرفته شد.


خیری درخصوص مهمانان خارجی شرکت‌کننده در همایش ظرفیت انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: تعداد مهمانان خارجی شرکت‌کننده در همایش حدود 60 نفر از کشورهای مختلف آمریکایی، اروپایی، آسیایی و طلاب جامعة‌المصطفی هستند که با هزینه خود در این همایش شرکت می‌کنند. علاوه بر اعضای کمیته علمی و دبیران تخصصی و نویسندگان مقالات، از برخی استادان درس انقلاب اسلامی نیز برای شرکت در این همایش دعوت به‌عمل آمده است.


رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص نشست‌های تخصصی برگزار شده در استان‌های مختلف بیان کرد: 34 مورد نشست تخصصی برگزار کردیم که در آن افرادی چون محمدباقر قالیباف، احمد توکلی، سیدمحمد حسینی، حسین مظفر، محمدمهدی زاهدی، رحیم پورازغدی، عسگر دیرباز و دوری نجف‌آبادی به سخنرانی پرداختند.


وی درخصوص  برنامه تعیین شده برای برگزاری همایش گفت: همایش در روزهای نهم و دهم بهمن برگزار می‌شود که مراسم افتتاحیه صبح روز سه‌شنبه با سخنرانی یکی از شخصیت‌های نظام و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رونمایی از آثار آغاز می‌شود و برنامه اختتامیه در روز چهارشنبه بعدازظهر با سخنرانی چند نفر از شخصیت‌های علمی از ساعت 13:30 شروع به‌کار می‌کند.


خیری ادامه داد: پنل‌ها در بعدازظهر سه‌شنبه عصر و صبح چهارشنبه در پنج پنل با 6 سخنرانی در هر پنل برگزار می‌شود و در مجموع حدود 70 نفر از اساتید و صاحبان مقالات منتخب به ارائه سخنرانی و بیان نظرات خود درخصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی می‌پردازند. همچنین مسئولان و شخصیت‌های علمی در پنل‌ها حضور داشته و به ارائه نقطه‌نظرات خود خواهند پرداخت.


رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص موضوعات پنل‌های تخصصی تأکید کرد: موضوع پنل اول مبانی، امام(ره) و رهبری است. موضوع پنل دوم اقتصاد، صنعت و کشاورزی است. موضوع پنل سوم سیاست، امنیت، حکمرانی و دفاع مقدس است، موضوع پنل چهارم علم، فرهنگ و اجتماع است و موضوع پنل پنجم مدیریت بحران‌ها، چالش‌ها و آینده‌پژوهی است.


وی درخصوص پوستر مقالات ارائه شده به همایش تصریح کرد: تعداد پنج پوستر عربی، هفت پوستر انگلیسی و حدود30 پوستر فارسی به نمایش درمی‌آید. همچنین از 17 جلد کتاب نیز رونمایی می‌شود که پنج جلد آن مربوط به امام و رهبری، یک جلد مبانی انقلاب، دو جلد اقتصاد، دو جلد فرهنگ و اجتماع، سه جلد سیاست، امنیت و حکمرانی، یک جلد حقوق، یک جلد چالش‌ها و آینده‌پژوهی، یک جلد چکیده فارسی و یک جلد چکیده انگلیسی است.


خیری درخصوص برگزاری نمایشگاه در حاشیه همایش ظرفیت انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: 2 هزار جلد کتاب برتر در حوزه علوم انسانی که در طول 40 سال حائز رتبه شده‌اند و مورد تشویق در جشنواره‌ها و کتاب سال قرار گرفته‌اند، در این نمایشگاه وجود دارد و از مجموعه ناشران انقلاب اسلامی تقدیر می‌شود و در پایان برای ارائه‌کنندگان مقالات گواهی صادر می‌شود.


انتهای پیام/4113/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب