دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 دی 1397 - 12:01
رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی:

در جشنواره فارابی از پتانسیل تمام نقاط علمی کشور استفاده می‌شود

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی وزارت علوم گفت: تلاش شده است در بخش داوری از‌پتانسیل علمی تمامی نقاط کشور استفاده شود.
کد خبر : 353732

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین میرزایی صبح امروز در نشست خبری دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی که در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار شد، گفت: تا کنون ۵ هزار و ۶۴۹ اثر از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که ۴۷۸ اثر از بخش بین الملل و خارجی است و ۵ هزار و ۱۷۱ اثر از داخل ایران به این جشنواره ارسال شده است که از ۱۶ اثر در بخش داخلی تقدیر می‌شود و یک جایزه نیز به عنوان جایزه بین رشته‌ای با تأکید وزیر علوم داده می‌شود.


وی افزود: به طور کلی از ۱۷ اثر برگزیده تقدیر خواهد شد که به بنیاد ملی نخبگان معرفی خواهند شد و تحت پوشش آن قرار خواهند گرفت، جایزه نقدی مشترک میان جشنواره و بنیاد ملی نخبگان به برگزیدگان‌ اعطا خواهد شد که هنوز مصوب نشده است ولی  در حدود ۱۲ میلیون تومان است.


رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی گفت: ۱۲ شخصیت شامل پیشکسوت، پیشرو، مترجم برتر و نهاد تقدیر خواهد شد.از ۸ بخش نیز در حوزه بین المللی تقدیر می‌شود که شامل کشورهای هندوستان،انگلستان، آلمان، قزاقستان، فرانسه اسپانیا اندونزی هستند.


وی بیان کرد: کار جمعی بزرگی در‌جشنواره فارابی صورت می‌گیرد که در‌حوزه علوم انسانی و اسلامی است. مشارکت وسیعی از تمامی‌دانشگاه‌ها در این جشنواره وجود دارد، تلاش شده است در بخش داوری از‌پتانسیل علمی تمامی نقاط کشور استفاده شود.


وی در زمینه فراوانی آثار ارسالی به این جشنواره گفت: سال‌گذشته بیشترین آثار مربوط به حوزه ایرانی‌ و اسلامی بود. امسال گروه علوم تربیتی و‌ روانشناسی و‌ علوم ورزشی با ۱۱ درصد، گروه زبان، ادبیات و زبان شناسی با ۱۰.۷ درصد و گروه علوم اقتصادی، مدیریت و امور مالی با ۹ درصد بیشترین آثار ارسالی به جشنواره را داشته‌اند.


وی افزود: در ادوار گذشته جشنواره بین‌المللی فارابی ۱۲ گروه علمی حضور داشته است که در حوزه تخصصی‌تر شدن تفکیک شده و امسال شاهد ۱۴ گروه علمی در این جشنواره هستیم. 


 انتهای پیام/۴107/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب