دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 دی 1397 - 05:08
نشریات دانشجویی؛

۵۶۵ میلیون دلار هزینه ارتش سایبری آمریکا بر علیه ایران

مقام معظم رهبری برنامه‌های استکبار جهانی علیه ملت ایران را جنگ روانی، جنگ اقتصادی و مقابله با پیشرفت و اقتدار علمی می‌دانند.
کد خبر : 352973
12.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، برنامه‌های استکبار جهانی علیه ملت ایران به بیان مقام معظم رهبری در سه جمله خلاصه می‌شود: اول جنگ روانی، دوم جنگ اقتصادی و سوم مقابله با پیشرفت و اقتدار علمی که هدف از این جنگ تطمیع و تضعیف اراده عمومی، مرعوب ساختن مسئولان، شخصیت‌های سیاسی و نخبه‌های کشور جمهوری اسلامی است.


 عملیات روانی رسانه‌های دولتی آمریکا و انگلستان علیه نفوذ رسانه‌ای ایران موضوعی است که باید موردتوجه فعالین رسانه‌ای در ایران قرار بگیرد، اگر عملیات روانی را در یک تعریف ساده، واردکردن چیزی در ذهن مخاطب بدون گفتن مستقیم آن جمله و انتقال این مفهوم از طریق ابزار هنر و... بگیریم این جنگی است تمام‌عیار علیه ارزش‌های انقلاب اسلامی و مردمان آزادی‌خواه دنیا که در این جنگ نامتقارن دو مجموعه‌ی BBC و BDG دارای اهمیت ویژه‌ای هستند، چراکه این دو بازوهای تبلیغاتی و عملیات روانی آمریکا و انگلستان از هر حرکتی علیه این جبهه دریغ نخواهند کرد.


این یادداشت به قلم حسین اخگرپور دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در شماره هفدهم نشریه تحلیلی تبیینی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان «هم شاگردی» منتشرشده است که در ادامه می‌خوانید:


شرکت پخش بریتانیا یاBBC ‌، یک سه‌حرفی آشنا که سال‌هاست بی‌وقفه علیه جمهوری اسلامی ایران و ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی بر روی آنتن می‌رود، برخلاف آنچه ادعا می‌شود این رسانه یک رسانه‌ی دولتی بوده و کاملاً وابسته به وزارت خارجه‌ی انگلستان است و مالکیت آن متعلق به مرکزی است که از طریق فرمان سلطنتی در هر دوره ۱۰ ساله نحوه اداره آن مشخص می‌شود. اعضای هیئت امناء توسط ملکه و به سفارش دولت انتخاب می‌شوند و ۱۰ عضو اصلی و عضو علی‌البدل دارد.


بودجه سالیانه بی‌بی‌سی بالغ‌بر ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون پوند است و تمامی بخش‌ها (غیر از بخش جهانی بی‌بی‌سی) از هزینه ماهیانه‌ای که هر یک از خانواده‌های صاحب تلویزیون در بریتانیا باید بپردازند، تأمین می‌شود.


صدای آمریکا، رادیو آزادی، رادیو آزادی آسیا، شبکه پخش خاورمیانه یا درمجموع BDG بازوی اصلی پروپاگاندای آمریکا بوده و مستقیماً تحت نظر کنگره و تصویب بودجه‌های کلان در اختیار اهداف دولت آمریکا و تحت مدیریت وزارت خارجه آمریکا قرار دارند.


 هدف اصلی این شبکه‌ها مقابله بانفوذ رسانه‌ای ایران است و اخیراً ۵۶۵ میلیون دلار برای این کار تصویب‌شده است و چندی پیش یکی از مسائلی که در جلسه استماع سنا نیز مطرح شد، گسترش جنگ رسانه‌ای علیه ایران بود.


یکی از این سیاست‌های ایالات متحد در این جنگ، معرفی کشور ما به‌عنوان تهدید منطقه‌ای و جهانی و عنصری ثبات زدا، خشونت‌طلب و حامی تروریست است که شاهدیم اکنون رسانه‌های غربی به‌ویژه آمریکا، به‌طور مکرر، گزارش‌هایی را درباره عملکرد سایبری ایران، منتشر و با فرافکنی سعی می‌کنند پوششی را برای فعالیت‌های خصمانه خود در افزایش توانمندی سایبری پدیدآورند به‌عنوان‌مثال مایکل راجرز، فرمانده سایبری آمریکا اعلام کرد که سرگرم تشکیل ۱۳۳ گروه عملیات سایبری است.


در حقیقت آمریکا باید توجیهی را برای ازدیاد این نیروها داشته باشد و در این میان القای حس ترس و تهدید درباره فعالیت‌های سایبری ایران بهترین گزینه است که این گزارش‌ها در روزها و هفته‌های اخیر شدت گرفته‌ است. لذا می‌توان همه را برای توجیه تلاش دولت‌مردان این کشور برای ارتقای سطح تهاجم سایبری، فزون بخشی بودجه سایبری، جداسازی فرماندهی سایبری از NSA، تدارک تحریم‌های دیگر علیه ایران و تصویب معاهدات و قوانین بین‌المللی سایبری، یا همان ناتوی سایبری دانست که از سوی نتانیاهو پیشنهاد داده‌شده بود.


انتهای پیام/4108/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب