وجود تهدیدات سایبری برای از کار افتادن نظام بانکی کشور
سید ابوطالب نجفی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص فعالیتهای شرکت دانشبنیان خود توضیح داد: شرکت ما ازجمله شرکتهای فعال در حوزه ایجاد و راهاندازی سیستم جامع اتوماسیون بانکی کشور است و این شرکت توانسته با توجه به زیرساختهای موجود در دو دهه گذشته با بهروزترین تکنولوژیهای موجود جهان در زمینههای بانکداری الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مراکز کامپیوترهای بزرگ فعالیت کند.
وی تأکید کرد: متأسفانه مهاجرت نخبگان باعث شده تا در حوزههای مختلف با کمبود نیروی انسانی مواجه شویم درحالیکه برای آنکه کسبوکارهای نو تداوم پیدا کند، نیازمند حضور و فعالیت نخبگان کشور هستیم. همچنین در کنار چنین مسائلی، تهدیدات سایبری برای از کار افتادن نظام بانکی کشور وجود دارد که باید برای این موضوع از همکاری بانکها استفاده کنیم. به همین منظور با برگزاری همایشهایی نظیر مدیریت تداوم کسبوکار در صنعت بانکی به بررسی تهدیدهای سرویسها و سازمانها پرداخته میشود.
نجفی اضافه کرد: فعالیتهای شرکت در زمینه تأمین، تجهیز و تولید نرمافزارهای بانکی موردنیاز کشور برنامهریزیشده و کارشناسان خبره و باتجربه در این شرکت فعال هستند. البته سابقه برخی از سامانهها در دنیا به ۴٠ سال قبل و در ایران هم به ٣٠ سال گذشته برمیگردد که در آن زمان اینترنت و دستگاههای پرداخت بانکی نبود اما در حال حاضر، سرویس و کانالهای جدید به معماریهای قدیم اضافه شد که باعث شد ساختارها پیچیدهتر شود که همین مسئله در صورت عدم چارهاندیشی میتواند یک تهدید شود.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان در پایان خاطر نشان کرد: براساس تحقیقات سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ که در یازده کشور اروپایی انجام شد خسارتهای ۲۰ میلیارد دلاری برای اختلال سرویسها برآورد شد که این اختلالات به اعتبار و درآمد شرکتها لطمه میزند.
انتهای پیام/4060/4085
انتهای پیام/