دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جمع جهادگران دفاع وسازندگی؛

رضایی: در شرایط جنگ اقتصادی از مدیران دوران صلح استفاده نمی‌شود

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ترامپ در جنگ اقتصادی با ایران است، گفت: نباید از مدیران دوران صلح در شرایط جنگ اقتصادی استفاده شود.
کد خبر : 351974
rezaeeموسسه تلاشگران.jpg

به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا از مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن رضایی، روز یکشنبه 23 دی‌‌‌ماه در جمع جهادگران عرصه دفاع مقدس و سازندگی کشور گفت: یادم است، صدام در روزهای بعد از جنگ به آقای ولایتی گفته بود که آمریکایی‌ها می‌خواهند به ما حمله کنند، چون از سلاح‌هایی که من دارم می‌ترسند. او می‌دانست که آمریکا برای نابودی تسلیحات بعثی‌ها به عراق حمله خواهند کرد، برای همین به کویت حمله کرد تا بتواند در برابر عقب‌نشینی از کویت با دنیا مذاکره کنند.


فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: شما با چنین دیوانه‌ای روبرو شدید و توانستید تمام سرزمین‌هایتان را آزاد کنید.


رضایی با بیان اینکه امروز همان سؤالی که شما در دهه 60 به آن پاسخ دادید، دوباره در اقتصاد پیش روی ملت ایران، گشوده شده است، افزود: ایران را با تحریم در محاصره قرار داده‌اند و با بی‌تعهدی به توافق‌ها در روز روشن می‌گویند، نمی‌خواهیم ایرانیان چهلمین سالگرد انقلابشان را جشن بگیرند. 


وی با برشمردن شرایط اقتصادی کشور در دوران تحریم، عنوان کرد: در چنین شرایطی روی کمک کشورهای خارجی نمی‌شود، حساب کرد. مردم این سؤال را دارند که چه کسی به فکر ما خواهد بود.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تهدیدهای خارجی، گفت: ترامپ می‌خواهد فروش نفت ایران را به صفر نزدیک و کشور را در تأمین حقوق کارمندان با مشکل روبرو کند. در این جنگ شدید اقتصادی، نیروهایی که توان مدیریت در زمان صلح دارند، نمی‌توانند کاری انجام دهند.


وی افزود: مدیریت در حالت صلح و در حالت جنگ، دو نوع است. در این شرایط باید نیروهای انقلابی وارد عمل شوند و از کارهای پراکنده خودداری شود و به کارها طبق یک هدف‌گذاری جهت داده و نحوه پروژه‌پذیری دوستان در استراتژی دو تا پنج ساله تغییر کند و مهم‌تر اینکه دوستان جهادگر منتظر منابع دولتی نباشند. 


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: الان سیستم اداری و مدیریتی کشور در گِل مانده است و در بمباران اقتصادی دشمن، دچار به هم ریختگی شده است. این که دست روی دست گذاشت و تسلیم شویم، کاری درست نمی‌شود.


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب