دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 دی 1397 - 06:00
همگام با «همسفر تا بهشت»/13

انتخاب دقیق همسر در دوران دانشجویی صورت می‌گیرد

کارشناس مسائل خانواده گفت: در دوران دانشجویی انتخاب‌های دقیق‌تری صورت می‌گیرد و در واقع ازدواج در دوره دانشجویی، جزء بهترین ازدواج‌های به‌هنگام است.
کد خبر : 350537
313636.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سرلک، کارشناس مسائل خانواده و از مدرسین بیست و دومین دوره طرح ازدواج دانشجویی گفت: یک زندگی پایدار بر پایه انتخاب درست هدف تشکیل زندگی و شناخت کامل و دقیق طرفین شکل خواهد گرفت و این اصول از ابتدای خلقت تا الان، مانند تنفس که عامل حیات است، به‌عنوان اصول ازدواج پایدار توأم با آرامش مطرح بوده و اگر رعایت نشوند، عصاره روح و جان از زندگی مشترک گرفته می‌شود.


وی در ادامه سخنانش افزود: دوران دانشجویی، دوره آرمان‌خواهی، پاکی، تلاش و نشاط است و در دوران دانشجویی انتخاب‌های دقیق تری به لحاظ ازدواج صورت می‌گیرد و در واقع ازدواج دوره دانشجویی جزء بهترین ازدواج‌های بهنگام است.


مدرس کارگاه‌های بیست و دومین دوره طرح ازدواج دانشجویی اظهار کرد: در سال‌های گذشته با توجه به تحقیقات صورت گرفته در خصوص آمار بالای طلاق در جامعه، ازدواج‌های دانشجویی نزدیک 2 درصد به جدایی منجر شده است؛ در حالی که در همان دوره تحقیق شده آمار جامعه غیردانشجویی بسیار بیشتر از این ارقام بوده است.


سرلک بیان کرد: ترویج ازدواج بهنگام به عنوان اولویت اصلی جوانان از سوی مقام معظم رهبری همواره مورد تأکید بوده و ایشان معتقدند که اگر کسانی به بهانه تحصیل و کسب علم ازدواج را به تأخیر بیندازند، دچار خسران و اشتباهی بزرگ می‌شوند. همچنین معظم‌له به ازدواج در این دوره اعتقاد زیادی دارند و پیگیری و تأکید ایشان و پیامی که درباره ازدواج دانشجویی دادند، نشان دهنده توجه ویژه ایشان به ازدواج در این دوره است.


این کارشناس مسائل دینی و خانوادگی، دنیای ازدواج را تنها ظرف طبیعی برای رشد انسان معرفی کرد و خطاب به جوانان گفت: مراقب فضای حاکم بر جامعه باشید؛ چه بسا فضای امروزی به دلیل گسترش منیّت، مجال به این تعهد بزرگ نمی‌دهد و فضایی خالی از حس مسئولیت‌پذیری ایجاد کرده‌است.


وی ادامه داد: در دنیای امروز زن و شوهر باید به مقبولیت و محبوبیت، به عنوان دو اصل اساسی در زندگی زناشویی توجه کنند؛ تنوع در عرصه خانواده، این نهاد را از دورن دچار مشکل می‌کند و به سمت طلاق سوق می‌دهد و می‌بایست زوج‌ها دقت کنند تا در این بازار متنوع به مقایسه نپردازند.


عضو هیئت علمی دانشگاه هنر به برکات ازدواج و همچنین مخاطرات مدیریت نادرست آن اشاره کرد و گفت: هنگام خواندن خطبه عقد اگرچه عشق، دوستی، تعهد، مسئولیت‌پذیری و سرآمد همه اینها حس مودّت و رحمت در دل زوجین جاری می‌شود، ولی اگر مدیریت و مهارت لازم را زوجین کسب نکرده باشند، واژه طلاق  سایه به‌ سایه این مفاهیم حرکت می‌کند و می‌تواند پایه‌های زندگی را سست کند.


سرلک در پایان سخنانش گفت: توصیه من به جوانان این است که پیام مقام معظم رهبری به طرح «همسفر تا بهشت» را کلمه‌ به‌کلمه و دقیق بخوانند و این ازدواج را یک پیوند ابدی و مقدس بدانند؛ ازدواج همان‌قدر که می‌تواند خیر و برکت‌هایی داشته باشد، اگر رعایت نکنیم، می‌تواند همان‌قدر آفت و مضرات داشته باشد. زوجین باید مواظب آفت‌ها باشند؛ دل یکدیگر را نرنجانند؛ برای خوشبخت کردن همدیگر وقت بگذارند و برای یک زندگی شاد و پرنشاط حتماً معنویت خود را تقویت کنند.*


*در نگارش این مطلب از وب سایت ستاد جذب و پذیرش بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی استفاده شده است.


انتهای پیام/4115/ 4122/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته