منافع مالی تنها هدف خصوصیسازی آموزش علوم پزشکی است
علی پروهان در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به طرح خصوصی سازی آموزش عالی گفت: از چندین سال پیش این آییننامه مطرح بود و مطابق آن تنها یک دانشگاه در مشهد بر اساس همین روال فعالیت میکند و شاید احساس نیاز کردهاند که تعداد اینها اضافه و مجدداً ساخته شود. معاونت آموزش وزارتخانه دستورالعمل اجرایی برای این آییننامه را صادر و نحوه ساخت دانشکدهها را اطلاعرسانی و سپس اذهان عمومی را به خودشان جلب کردهاند.
عضو شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران اذعان کرد: باوجود اینکه در حال حاضر تعداد این دانشکدهها و دانشگاهها از حد نیاز بیشتر است و در هر شهر تقریباً یک دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی وجود دارد، چه نیازی به راهاندازی مجدد دانشگاه علوم پزشکی با شرایط متفاوت و خصوصی است.
این دانشجوی رشته پرستاری افزود: در برخی شهرها که هیچگونه امکانات آموزشی ندارند دانشکده با دو نفر هیئتعلمی اداره میشود و دانشجویان برای کارهای عملی مجبور هستند 80 کیلومتر طی نموده و با سایر دانشجویان دانشگاههای دیگر به صورت مشترک یکجا قرار بگیرند.در این شرایط اقدام به راهاندازی مجموعه جدید و بالا بردن حجم جمعیتی در علوم پزشکی منطقی نیست.
پروهان در پایان با تأکید بر مشکلات خصوصیسازی آموزش علوم پزشکی اظهار کرد: کاملاً معلوم است مؤسسات خصوصی در تلاش هستند تا در عرض 6 ماه دانشکده تأسیس کرده و وارد حوزه علوم پزشکی شوند و منافع مالی خودشان را بالا ببرند چون واضح است که هدفی جز این ندارند.
انتهای پیام/4107/4108/
انتهای پیام/