دلیری در ادامه گفت: بزرگترین مشکلی که برای استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان وجود دارد این است که پلتفرم مناسبی وجود نداشته است و این خلأ در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دیده شده و کارشناسی انجام شده تا بتوانیم این مشکل را حل کنیم. بهعنوان یک نهاد دولتی بهدنبال بستر مناسب سرمایهگذاری بودیم اما هیچوقت در معاونت علمی، نگاه دولتی وجود نداشته و همه کارگزارن ما بخش خصوصی هستند.
وی افزود: در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جوانان را بههمکاری با بخش خصوصی سوق میدهیم. برهمیناساس طی فراخوانی برای ارتباط صاحبان ایده با سرمایهگذاران، مشاوران و ارزشگذاران اعلام شد تا ارتباط مؤثر بین این دو گروه شکل بگیرد. با ایجاد این سامانه این اتفاق میافتد و با راهاندازی این پلتفرم، فضا برای حضور سرمایهگذاران چه در بخش خصوصی و چه در بخش وابسته به دولت وسعت مییابد تا منابع مالی به استارتآپها نیز تزریق شود و این مسئله به شکوفایی اقتصاد دانشبنیان نیز کمک بکند.
معاون توسعه و مدیریت جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به مشکلات استارتآپها توضیح داد: یکی از معضلات استارتآپها و شرکتهای نوپا، تأمین مالی و جذب سرمایه برای شروع بهکار است. این شرکتها چون نوپا هستند، تأمین مالی از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی برای آنها مناسب نیست و راهاندازی سامانه تأمین مالی و سرمایهگذاری میتواند هم به شتابدهندهها و هم به شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها کمک کند.
وی تأکید کرد: این حرکت میتواند باتوجه به اینکه سرمایهگذاری سنتی دچار رکود شده و دنیا بهسمت فعالیت فناورانه حرکت میکند، هزینههای سرمایهگذاری را کاهش دهد.
انتهای پیام/4085/
انتهای پیام/