ساخت داروی ضد سرطان توسط پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نوزدهمین جشنواره پژوهش فناوری و فن بازار در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران در حالی برگزار شد که بسیاری از دانشگاهها و مراکز علمی دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته بودند.
غرفه دانشگاه تربیت مدرس را میتوان یکی از متنوعترین غرفههای این نمایشگاه خواند که در بخشهای پزشکی، فنی و حرفهای، کشاورزی و تمام رشتههای دانشگاه دستاورد و پژوهش علمی وجود داشت.
در نمایشگاه پژوهش، دانشگاه تربیت مدرس ۱۵ دستاورد که برای نخستینبار در ایران طی یک سال گذشته اجرایی شده است را به نمایش گذاشت. دستگاه لیزر که توانایی استفاده در تمامی اجسام با ابعاد مختلف را دارد، داروهای پزشکی ضد سرطان که در بیمارستان امام خمینی(ره) برای ۶ هزار بیمار در حال استفاده است بخشی از دستاوردهای به نمایش درآمده این نمایشگاه بود.
همچنین در بخش فنی و حرفهای دستاوردی در حوزه پوشش نانو ذرات، در بخش پزشکی در حوزه تولید سلول و در بخش کشاورزی نیز دستگاه خالصسازی آب دریا با فنّاوری نوین، در بخش پردازش رایانهای نیز در حوزه ذهن هوشمند دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته بود.
سیدعباس حسینی مسئول غرفه دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه این نمایشگاه تخصصی بود گفت: نمایشگاه پژوهش امسال همزمان با نمایشگاه ساخت ایران برگزار شد که این همزمانی از طرفی خوب است، زیرا باعث افزایش تعداد بازدیدکنندگان میشود و حضور این نمایشگاهها به صنعت و دانشگاه کمک شایانی میکنند؛ اما از طرفی بازدیدکنندگان بعد از بازدید از یک سالن خسته میشدند و میرفتند.
انتهای پیام/۴۰۸۴/ 4007/
انتهای پیام/