تولید گل زینتی که یک سال و نیم به آب و غذا نیاز ندارد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران امروز به کار خود پایان میدهد. در این نمایشگاه 3 هزار و 199 محصول دانشبنیان از سوی مراکز دانشگاهی، علمی و تحقیقاتی کشور ارائه شده است که بخش قابل توجهی از آن مربوط به طرحهای پژوهشگران و محققان دانشگاه آزاد اسلامی است.
دانشگاه آزاد اسلامی در این نمایشگاه با حضور 31 غرفه استانی، یک هزار طرح دانشبنیان را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است. غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با ارائه گلهای زینتی، نمود خاصی در نمایشگاه داشت و محققان این واحد دانشگاهی دو محصول با پایه کشت بافتی را در این نمایشگاه ارائه دادند.
این محصولات شامل گل محمدی و گیاهان تزئینی است. همچنین محققان این دانشگاه توانستند گل شیشهای را تولید کنند که بهمدت یک و نیم سال نیاز به آب و غذا ندارد. تمام این محصولات به مرحله تجاریسازی و تولید انبوه رسیدهاند.
همچنین از سوی مرکز روانسر استان کرمانشاه نوعی قیر اختراع شده که دوام آسفالت را افزایش میدهد. پرینتر سهبعدی و میلگرد کامپوزیتی که در صنعت ساختمانسازی کاربرد دارد، از دیگر محصولات غرفه کرمانشاه است. همچنین دو اپلیکیشن ازسوی محققان کرمانشاهی در غرفه استان کرمانشاه وجود دارد که در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دارد.
محمد فائضزاده مسئول غرفه استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار آنا درباره مشکلات موجود بر سر راه تولیدکنندگان و کارآفرینان گفن: ضوابط و مقررات دانشگاه کمی دستوپا گیر است و باید تسهیل شوند.
وی ادامه داد: برخی از سختگیریهای دانشگاه باعث میشود نتیجه معکوس بهدست آید. دانشگاه باید بتواند سرمایهگذار داخلی و خارجی جذب کند تا از این طریق درآمد غیرشهریهای که مبتنی بر سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی است، تأمین شود.
انتهای پیام/4040/ 4007/
انتهای پیام/