بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه در میزگرد تخصصی بررسی شد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صبح امروز، میزگرد تخصصی روشهای توسعه و بهبود ارتباط مراکز پژوهش و فناوری کشور با جامعه و صنعت در سالن کنفرانس نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد.
برات قبادیان، معاون پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نشست گفت: دانشگاهها ازجمله نهادهایی هستند كه در توليد علم و فناوری نقش گستردهای بر عهده دارند.
وی افزود: انواع همكاری بين صنعت و دانشگاه شامل پشتيبانی تحقيقاتی برای تجهيزات و آزمایشگاهها، انتقال دانش و انتقال فناوری است.
قباديان ادامه داد: بايد دانشگاه به صنعت و صنعت به دانشگاه احساس نياز كند درحال حاضر به خاطر تحریمها صنعت هم به دنبال تأمین نياز خود در داخل كشور است.
معاون پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت تأکید كرد: طرح ملی توانمندسازی توليد و توسعه اشتغال پايدار تا ٢٢ بهمن راهاندازی میشود.
در ادامه اين نشست، سيفی، دبيركل كانون كارفرمايان كشور نيز توضيح داد: امروز بهعنوان صنعتگر بايد دانست كه خروجی٢٨٠٠ دانشگاه در كشور چيست اما دانشگاه بايد موتور محركه در جامعه باشد و اشتباه دانشگاه اين است كه سواد آموزشی صرف کافی نیست، درحالیکه سواد رسانهای و سواد صنعتی هم اهميت دارد.
وی ادامه داد: از نظر ساختاری در بدنه معاونت پژوهشی شخصی را پيدا نمیکنید كه از بخش خصوصی باشد و وقتی ديد کارآفرینی وجود نداشته باشد اين ارتباط به وجود نمیآید.
حسين شفیعزاده نماينده سازمان صنايع كوچک و شهرکهای صنعتی ايران در اين هماندیشی نيز حضور داشت و گفت: اين سازمان توانسته تا زمینهای باير را به شهرکهای پويای صنعتی تبديل كند.
وی تأکید كرد: البته به بحث آلایندگی محیط زیست هم در تأسیس این شهرکها توجه میشود و ما به دنبال حفظ محیطزیست هستيم.
نماينده سازمان صنايع كوچک و شهرکهای صنعتی ايران گفت: شهرکهای فناوری یکی از نقاط تلاقی ما با دانشگاهها است و دورههای آموزشی تخصصی هم ازجمله فعالیتهای اين شهرک در ايجاد خوشههای صنعتی است که نياز به همكاری دانشگاهها داريم. توجه و توانمند كردن روستاییان نيز از ديگر برنامههای سازمان است.
انتهای پيام/4085/ 4108/ 4107/پ
انتهای پیام/