گسترش مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان در دستور کار دانشگاه قرار دارد و بدون ارتباط با دانشگاههای وزارت علوم و ارتباط با صنایع نمیتوانیم به نتایج چشمگیری دست یابیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص همکاریهای بینالمللی گفت: همکاریهای بینالمللی امری ضروری است و برای پیشرفت در فعالیتها به آن احتیاج داریم اما تحریمهای ظالمانه، محدودیتهایی برای ما ایجاد کرده که امیدواریم با همکاری کشورهای دیگر ازجمله روسیه بتوانیم فعالیتهای بینالمللی دانشگاه را گسترده کنیم.
وی درارتباط با بحث بودجه گفت: پژوهش و فناوری نیاز مبرمی به بودجه دارد که بودجه تعیین شده در کشور در مقایسه با سایر بودجههای کشور و سایر مراکز پژوهشی در سطح دنیا بسیار ناچیز است و در این زمینه باید تلاش کنیم که منابع مالی را از طرق مختلف درآمدزایی افزایش و تأمین نماییم.
آقاجانی در ادامه بحث بودجه خاطرنشان کرد: 35 میلیارد تومان برای پژوهش در سال 97 درنظر گرفته شده است که بخشی از آن را از طریق بیمارستانها تأمین میکنیم؛ با کمبود جدی منابع مالی مواجه هستیم و حدود 50 درصد از حقوق استادان را در بودجه نداریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: باید برای جذب نیروهای نخبه تلاش کنیم چرا که مراکز پژوهشی و بهطورکلی فعالیتهای علمی در کشور به نخبگان نیاز دارد تا بهوسیله آنها جهشهای علمی بزرگ کسب شود.
وی بااشاره به موضوع سلامت بیان کرد: هزینههای پزشکی هر روز روبهافزایش است و بیماریهای غیرواگیر پرهزینه هستند که باید با تکیه بر پژوهش و حرکت بهسمت درمانهای کمهزینه بتوانیم گامهای مناسبی در این امر برداریم. پژوهشگران باید با مردم در ارتباط باشند که ارتقای سطح سلامت در جامعه گسترش یابد.
آقاجانی در خاتمه گفت: زیرساختها محدود است که به سرمایه نیاز دارد و سرمایه لازم برای آن از طریق تدوین برنامه ممکن است.
انتهای پیام/4013/
انتهای پیام/