دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 مرداد 1394 - 16:45
موسوی:

طرح ضیافت اندیشه اساتید، برطرف کننده کمبودهای فرهنگی دانشگاه‌هاست

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) گفت:‌ طرح ضیافت اندیشه اساتید یک تبادل اندیشه است که برطرف کننده کمبودهای فرهنگی دانشگاه‌هاست و در آن پیوند بین استادان و حوزه در قالب معرفت شناسی دینی در راستای احیای نظام تعلیم و تربیت اسلامی و ارتقای بصیرت علمی و فرهنگی استادان رخ می‌دهد.
کد خبر : 34586

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سیدفرج الله موسوی در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری که پس از زیارت استادان و اعضای هیات رئیسه واحد از حرم مطهر و نورانی حضرت عبدالعظیم الحسنی در سالن شیخ صدوق حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با حضور اعضای هیات رئیسه و جمع زیادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در طرح ضیافت اندیشه اساتید پیوند بین استاد و حوزه در قالب معرفت شناسی دینی در راستای احیاء نظام تعلیم و تربیت اسلامی و ارتقاء بصیرت علمی و فرهنگی استادان به فعلیت می‌رسد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) برگزاری کلاس‌های طرح ضیافت در دانشگاه ها را در راستای پاسخگویی به نیازها و اولویت‌های آموزشی، پژوهشی و تربیتی و تقویت روحیه خودباوری اعضای هیأت علمی دانست و افزود: طرح ضیافت اندیشه استادان در راستای اسلامی شدن دانشگاه ها و با توجه به نقش مهم و موثر استادان در تربیت دانشجویان اجرا می‌شود.


این مسئول با توجه به جایگاه رفیع و نقش محوری اعضاء هیأت علمی در توسعه جایگاه علمی کشور و تحقق دانشگاه تمدن‌ساز اسلامی و تقویت زمینه و ظرفیت‌های علمی و تربیتی استادان گفت: ایجاد فضای معنوی در راستای تربیت و خودسازی استادان، تقویت ساختارهای تشکل‌ها، کانون‌ها و هیات‌های مذهبی در دانشگاه‌ها، ارتقای سطح اخلاقی، فکری و اعتقادی استادان، افزایش بصیرت دینی و قرآنی از اهداف برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید است.








موسوی: برگزاری کلاس‌های طرح ضیافت در دانشگاه ها را در راستای پاسخگویی به نیازها و اولویت‌های آموزشی، پژوهشی و تربیتی و تقویت روحیه خودباوری اعضای هیأت علمی دانست

وی با بیان اینکه ضیافت اندیشه طرحی برای اندیشه‎ورزی استادان است و رشد و باروری با اجرای این برنامه محقق می‎شود و استادان دانشگاهی طبق یک برنامه مدون با مباحث مختلف فرهنگی، سیاسی و مذهبی آشنا می‎شوند، از تلاش و زحمات دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد و معاونت آموزشی و دیگر عوامل اجرایی طرح تشکر و ابراز امیدواری کرد که بتوانیم در پایان دوره با کمک همگان به اهداف مقدس تعیین شده این طرح دست یابیم.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان تهران نیز با تبریک دهه کرامت و ابراز خرسندی از حضور در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی به بررسی سیر و سلوک و عقلانیت از نگاه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) پرداخت.


حجت‌الاسلام ابوالقاسم طیبی با بیان اینکه طرح ضیافت اندیشه اساتید از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ شده است، افزود: هدف از برپایی این طرح ارتقای بصیرت و معرفت استادان برای انتقال این آموخته‌ها به دانشجویان و توانمندسازی جامعه مخاطب یا عموم جامعه است.


وی با بیان اینکه استاد بیش از دانشجو نیاز به آموختن دارد، با اشاره به سخنان برخی مبنی بر اینکه استادان دانشگاهی صرفاً برای ارتقاء علمی خود مبادرت به حضور در این کلاسها می‌کنند، افزود: در این کلاس‌ها برخی از اساتید علی‌رغم اخذ درجه علمی استادی باز هم در این کلاسها با شور و شوق فراوان حاضر می‌شوند و به انجام فعالیت‌های فرهنگی می پردازند که این خود گواه بر این است که حضور استادان در این طرح‌ها بر اساس آگاهی و علاقه است.


طیبی با توجه به اینکه عنوان این کلاس‌ها به درستی کارگاه نامگذاری شده است، اظهار کرد: در کارگاه‌ها استادان با هم درباره مسئله مورد طرح در کلاس وارد بحث می‌شوند که این خود باعث پویایی و اثر بخشی بیشتر مسئله خواهد بود.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری نیز گفت: امسال طرح ضیافت اندیشه استادان در سطح اعضای هیأت علمی با تعداد 70نفر در دو موضوع معرفت‌شناسی و تعلیم و تربیت و با دعوت از استادان بنام علمی به مدت یک هفته در دانشکده علوم پایه در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.








یاری‌خانی:‌ شرکت در این طرح برای استادان عضو هیأت علمی طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دارای امتیازات علمی است و باعث ارتقای رتبه علمی آنها خواهد شد

حجت‌الاسلام یاری‌خانی هدف از برگزاری این طرح را تعمق بینش سیاسی اجتماعی و باورهای اصولی و اعتقادی استادان دانست و افزود: استادان با گذراندن این دوره می توانند تأثیرگذاران خوبی نسبت به تعمیق باورها و اندیشه‌های دانشجویان باشند.


وی خاطرنشان کرد: شرکت در این طرح برای استادان عضو هیأت علمی طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دارای امتیازات علمی است و باعث ارتقای رتبه علمی آنها خواهد شد.


وی افزود: دانشگاه‌های ما باید زمینه‌های فکری و آزاداندیشی را ایجاد کنند تا از این طریق در راستای اسلامی‌تر شدن دانشگاه‌ها گام برداشته شود.


یاری‌خانی با توجه به استقبال بسیار خوب اعضای هیأت علمی از طرح ضیافت اندیشه گفت: این طرح از تاریخ 31مردادماه لغایت 7شهریور ماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شده که در پایان با توجه به ویژگی‌ها و امتیازات در نظر گرفته شده برای استادانی که این طرح را به پایان برسانند گواهی پایان دوره طرح ضیافت اهدا خواهد شد.


طرح ضیافت اندیشه اعضای هیأت علمی دانشگاه به همت معاونت آموزشی، معاونت فرهنگی و نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب