دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 آذر 1397 - 12:08
////////

ادامه سلیمی ////////////

//////////////
کد خبر : 345257

سلیمی در ادامه بیان کرد: در علوم انسانی باید یک قالب متفاوت وجود داشته باشد چرا که نوع نگاه در علوم طبیعی و علوم مهندسی متفاوت است. این نگاه، نگاهی است که برخی از متفکران دارند و می‌گویند نوع نگاه علوم انسانی و علوم اجتماعی با تغییر پارادایم تغییر می‌کند.


وی افزود: نوع اندیشه اصلی نگاه مکانیکی به نگاه کوانتومی در علوم اجتماعی تغییر کرده است. البته پژوهش معنای متفاوتی از نظر دانشمندان دارد. پژوهش به‌معنای یافتن هنجارهای رهایی‌بخش، تفسیر معانی، اندازه‌گیری رفتارها، فهم رفتارهای فردی و اجتماعی انسان، یافتن ابعاد مختلف وجودی انسان و واکاوی جوهر هستی از تعاریف پژوهش محسوب می‌شود.


رئیس دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: جنس فعالیت‌های پژوهش در حوزه علوم انسانی به سه دسته تقسیم می‌شود که این دسته‌ها شامل تحقیقات بنیادین در حوزه‌های هستی‌شناسی، انسان‌شناسی و تحقیقات کاربردی برای حل مشکلات دستگاه‌های اجرایی، تحقیقات انتقادی با هدف آسیب‌شناسی و عبور از شرایط موجود به‌سوی شرایط مطلوب است.


سلیمی بااشاره به فعالیت‌های مرکز رشد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مرکز رشد این دانشگاه در شرایطی تأسیس شد که تمام بدنه دانشگاه با تأسیس آن مخالف بودند و تلاش کردند که این اتفاق نیفتد اما خوشبختانه این مرکز ایجاد شد و هم‌اکنون با چهار واحد شتاب‌دهنده و 16 واحد فناور فعال است. همچنین این دانشگاه 237 توصیه سیاسی به 87 سازمان اجرایی ابلاغ کرده است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: کشور نیازمند الگویی متفاوت برای پژوهش در علوم انسانی و اجتماعی است.


انتهای پیام/4085/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب