نگاه جدی وزارت علوم به كاربردی شدن علوم
به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، منصور غلامی در مراسم تجلیل از برگزیدگان بیستمین جشنواره جوان خوارزمی که صبح امروز در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی برگزار شد، گفت: بیستمین جشنواره باتلاش جمعی به روز پایانی رسیده و این توفیق برای فراهم شدن این نشست ایجاد شد.
وی افزود: این نوع جشنوارهها به معنای تلاش برای معرفی استعدادهای جوان است. در تاریخ نیز بخش درخشانی برای علم و عالمان سرزمین داریم و هنوز هم بخشی از پیشرفت علم دنیا مدیون دانشمندان ایرانی است
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دین مبین اسلام به دانش و اندیشه ورزی تأکید دارد و همین نشان میدهد که جریان دانشپژوهی و اندیشهورزی در باور و فرهنگ ماست و امروز به جوانان ما سرایت کرده است
وی گفت: برنامههایی برای بهرهوری از ظرفیتهای خدادادی وجود دارد که از هدایت استعدادهای درخشان در آموزشوپرورش تا دانشگاهها را شامل میشود و حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز از طرحها و نخبگان وجود دارد ولی کافی نیست.
غلامی اضافه کرد: لازم است که ارتباط سیستماتیک و قویتری شکل بگیرد تا همافزایی در این حوزه وجود داشته باشد .در وزارت علوم هم نگاه جدی به بحث کاربردی شدن فعالیتهای علمی شکلگرفته تا به سمت تجاریسازی محصولات پیش برویم.
وی ادامه داد: حضور در جشنوارههای اینچنینی و دعوت از صاحبان ایده میتواند برای بهتر شدن فعالیت پارکهای علم و فناوری کمک کند.
وزیر علوم تصریح کرد: تعریف مسیرهای روشن برای آینده هم در علوم پایه و هم در علوم بنیادی و توجه ویژه به آنها اهمیت دارد چراکه در حوزه علوم پایه استقبال کمتری توسط داوطلبان وجود دارد که این جشنواره میتواند به تمایل بیشتر جوانان به این حوزه کمک کند.
وی گفت: در حوزه ادبیات و هنر استعدادهایی شناساییشده که ارزشمند است چراکه روح هنر در جامعه ما وجود داشته و حل مشکل اشخاص و به دنبال آن حل مشکلات باید دغدغه محققان و هنرمندان باشد.
غلامی در پایان خاطرنشان کرد: این جشنواره با نگاه جامع و وسیع به دنبال این است که نشان دهد در جامعه ما استعدادهای برتر با ویژگیهای علمی بالا وجود دارد و آینده برای جوانان است.
انتهای پیام/4060/4085
انتهای پیام/