دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آذر 1397 - 10:25
فرجود:

شهر هوشمند به معنای فناوری محوری نیست

مدیرعامل فناوری اطلاعات شهرداری تهران گفت: شهر هوشمند به معنای فناوری محوری نیست و نیاز به تحول زیرساختی و فرهنگی دارد تا کیفیت زندگی شهروندان را ارتقا دهد.
کد خبر : 342980
Thr-1000-way2pay-96-11-15-810x454.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد فرجود صبح امروز در مراسم افتتاحیه دومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند اظهار کرد: در اسفندماه سال گذشته اهداف خود را برای حرکت به‌سمت شهر هوشمند تبیین کردیم و آموختیم این مفهوم پیچیده و چندبُعدی است.


وی تصریح کرد: در این میان ما آموختیم شهر هوشمند به معنای فناوری محوری نیست و نیاز به تحول زیرساختی و فرهنگی دارد تا کیفیت زندگی شهروندان را ارتقا دهد.


مدیرعامل فناوری اطلاعات شهرداری تهران با بیان اینکه در گام اول روی برنامه‌ریزی تمرکز کردیم، اذعان کرد: در 9 ماه گذشته ما روی چالش‌ها و راهبردهای کلان شهر هوشمند تمرکز  داشتیم و ابعاد مختلف آن را تدوین کرده‌ایم.


فرجود تصریح کرد: تعاریف و ابعاد مختلف را در قالب برگزاری سمینارها و نشست‌ها در مجامع عمومی در شهرداری و خارج از شهرداری برگزار کردیم و سعی شد از فرصت‌هایی که در مجامع عمومی و بین‌المللی است نیز استفاده کنیم.


وی اذعان کرد: ما به‌دنبال ایجاد گفتمانی بودیم تا نظر همگان را اخذ کرده و شهر تهران را در مسیر این هوشمندی قرار دهیم.


مدیرعامل فناوری اطلاعات شهرداری تهران با بیان اینکه در حوزه مدیریت شهری نظرات ذی‌نفع‌ها را در درون و بیرون شهرداری دریافت کردیم، گفت: در تلاش بوده‌ایم تا راهبردها و تبیین‌های خود را در بحث مدیریت شهری در برنامه پنج ساله شهرداری بگنجانیم.


وی تصریح کرد: ما در این مسیر آموختیم در راه هوشمندسازی شهر، مشارکت شهروندان امری حیاتی است و به این منظور سامانه «با هم» ‌را برای مشارکت شهروندان در تصمیمات شهری راه‌اندازی کردیم.


فرجود با اشاره به اینکه به‌منظور بهره‌برداری از ظرفیت دانشگاه‌ها و توسعه فناوری‌های شهر هوشمند اقدام به همکاری با دانشگاه صنعتی شریف کردیم، گفت: در این راستا آمادگی همکاری با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی را داریم و در اولین گام، چالش نوآوری را راه انداختیم.


مدیرعامل فناوری اطلاعات شهرداری تهران در ادامه با بیان بخشی از اقدامات اجرایی این مرکز از سامانه "تهران من" سخن به میان آورد و افزود: در این طرح برای هر شهروند یک حساب شهروندی ایجاد کرده‌ایم و سعی‌مان بر آن است که از این پس شهروندان کلیه خدمات شهری را از طریق این سامانه و در دفتر غیرحضوری و یک‌پارچه دریافت کنند.


وی در پایان ضمن معرفی برخی از پروژه‌های تولیدی که بعضی از آنها در مرحله اجرا و برخی دیگر در مرحله مطالعاتی است به معرفی بخش‌های مختلف این همایش، نشست‌های تخصصی و دستاوردهای بخش خصوصی در این زمینه اشاره کرد.


انتهای پیام/4105/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب