نگاه به قانونگذاری در حوزه تکنولوژیهای رسانهای باید تغییر کند
به گزارش خبرنگار حوزه رسانه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اکبر نصراللهی در نشست تخصصی بررسی طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی اظهار کرد: در اینکه ما باید به دنبال صیانت از حقوق شهروندی و ساماندهی پیامرسانیهای اجتماعی باشیم حرفی نیست اما چرا این اقدام باید دیرهنگام انجام شود و اقدامات ما در نهایت منجر به بازگشت بخشهای مختلف دولت به تلگرام باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژیها نیازمند به یک تغییر راهبردی در قانونگذاری هستیم و باید بتوانیم شرایطی که پیش خواهد آمد را پیشبینی کنیم.
نصراللهی در ادامه درخصوص بحث راهبردها و رویکردها در راستای ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی گفت: اقدامات ما میبایست بهصورت تعاملی و فعال پیگیری شود و رویکرد سنتی و انفعالی خود را کنار گذاشته و از رویکردهای فردی و یکطرفه دوری کنیم.
رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی خاطرنشان کرد: اعمال حاکمیت در فعالیتهای پیامرسانها باید وجود داشته باشد اما زمانی که این شبکههای اجتماعی وارد زندگی ما شود اعمال دستوری ما از سوی جامعه مورد پذیرش قرار نمیگیرد و عدم موفقیت پیامرسانهای داخلی در این خصوص نمونهای از این اقدامات است.
وی در پایان گفت: هیأت نظارتی که در این طرح پیشبینی شده دارای یک نگاه امنیتی و سیاسی است و چنین ترکیبی نمیتواند با یک رویکرد دانشگاهی فعالیتهای پیامرسانهای اجتماعی را بهطور مؤثر در جامعه تعیین کند.
انتهای پیام/4105/ن
انتهای پیام/