سر ترامپ در مسیر تحریم ایران به سنگ خواهد خورد
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعید جلیلی عصر امروز در مراسمی که بهمناسبت روز دانشجو در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه 16 آذر سال 32 دانشگاه و دانشجو بهخوبی سهم خود را نسبت به محیط اطرافش نشان داد، اظهار کرد: آذر سال 32 نشانگر پیشگامی دانشگاه و دانشجو در تحلیل صحیح از وقایع بود.
وی افزود: مهم است که 65 سال پیش دانشجویی در همین دانشگاه، بصیرت، فهم و درک را از وضعیت داشته و به سقوط اخلاقی و سیاسی آمریکا پی بردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: برخی بعد از 65 سال تازه متوجه شدهاند آمریکا دچار سقوط اخلاقی و سیاسی شده است اما دانشجوی آگاه و فهیم این موضوع را سال 32 به درستی تشخیص داد.
جلیلی با بیان اینکه عدهای قصد دارند نسخههای باطل خود را به ملت تجویز کنند تاکید کرد: دیدن واقعیتها امری ضروری است اما نباید به بهانه واقعبینی آرمانها کنار زده شود. اتفاقاً مدعیان واقعیت، همانهایی هستند که شعارهای موهوم و رمانتیک سر میدهند.
وی با بیان اینکه عدهای معتقدند هیچکس در آمریکا قبل و بعد از ترامپ به ایران امتیاز نخواهد داد، خاطرنشان کرد: برمبنای کدام واقعیت این ادعا مطرح میشود. این افراد به مباحث و نظریههایی استناد میکنند که مبدعان این نظریهها به ابطال آن اذعان دارند و دوستداران آمریکا و غرب میخواهند براساس نظریات منسوخ برای کشور نسخه بپیچند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: اگر 30 سال پیش زوال مارکسیست برای جهان روشن شد، امروز زوال لیبرالیسم نیز برای همگان نمایان است. همانهایی که از توفق لیبرالیسم بر سایر نظامها دم میزنند، ناقوس نابودی لیبرالیسم را بهصدا درآوردهاند.
جلیلی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی ادعای نماد لیبرال دموکراسی را در منطقه یدک میکشد افزود: امروز مستبدترین کشورهای منطقه حامی کشور مدعی لیبرال دموکراسی مانند رژیم صهیونیستی هستند و ما اگر آگاه و پیشگام نباشیم و تحلیل بهموقع نداشته باشیم حتماً عقب خواهیم ماند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وقایع 16 آذر سال 1332 گفت: کودتای 28 مرداد 32 کافی بود که ظرف سه ماه دانشجویان سقوط اخلاقی آمریکا را فریاد بزنند. امروز هم اگر دانشجو آگاه نباشد، عدهای نظریههای منسوخ را به خورد ملت میدهند.
جلیلی با اشاره به اینکه سردمداران غرب معتقدند حاکمیت غرب بهزودی به تاریخ خواهد پیوست و اتحاد ژئوپلتیک غرب از هم گیسخته است، عنوان کرد: صدراعظم سابق آلمان میگوید رفتار سفیر آمریکا در برلین مثل رفتار یک افسر اشغالگر است.
وی قدرت جمهوری اسلامی ایران را در تحلیل صحیح، فهم درست از واقعیتها و در نهایت تجویز مناسب و بههنگام دانست، گفت: آمریکا نیز از همین موضوع نگران است. جمهوری اسلامی به کشورهایی تکیه نمیکنند که خودشان مشکلات عدیدهای داشته و حتی در اروپا جایگاهی ندارند. وضعیت امروز خیابانهای پاریس نشانگر وضع اروپاست.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: قدرت انقلاب به این است که به کسانی که جایگاهی در منطقه ندارند، اعتماد نمیکند. تکلیف آمریکا روشن است. امروز کسی در این رژیم حاکم است و ریاستجمهوری را برعهده دارد که کشور خود را فلج نامیده و با همین کلیدواژه رأی آورده است.
جلیلی با بیان اینکه آمریکایی فلج با دیوانگی ترامپ مداوا نمیشود، گفت: این حماقت آمریکاست که به شکلهای مختلف ظهور میکند. آمریکا درحالحاضر بیش از همه پی برده است که روزبهروز دامنه گزینههایش در برابر ایران محدودتر میشود.
وی با بیان اینکه آمریکا هیچگاه نمیتواند در برابر ایران از گزینه نظامی استفاده کند، عنوان کرد: آنها در هشت سال دفاع مقدس الگویی از مقاومت مردم ایران را مشاهده کردند. تحریمها نیز تأثیری بر اراده ملت ایران نداشته و این از حماقت ترامپ است که بار دیگر با دیدن نتایج تحریمهای ثانویه، باز هم اهرم آن را در دست گرفته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در صنعت نفت که تصور میکردند میتوانند بیش از همه فشار بیاورند، تمام تلاششان را کردند اما در اتفاقی بیسابقه 19 دکل نفتی همزمان فعالیت میکرد. مگر نگفتند فروش نفت ایران را به صفر میرسانیم.
جلیلی با بیان اینکه دولتمردان آمریکا بعد از برجام گفتند اگر با ایران توافق نمیکردیم، رژیم تحریمها فرومیپاشید، گفت: آمریکا نه آن زمان میتوانست مانع فروش نفت شود، نه امروز توانایی این کار را دارد و قطعاً سر ترامپ در مسیر تحریم ایران به سنگ خواهد خورد.
وی با اشاره به اینکه برخی در کشور مطرح میکنند که انتخابات تمام شده و باید انسجام ملی داشت، اظهار کرد: حتماً اینگونه است و باید برای شکست دشمن منسجم بود اما شرطش این است که اشتباهات گذشته تکرار نشود و تحلیلهای غلط در کار نباشد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: مذاکرهکنندگان آمریکایی برجام میگفتند اگر تحریمهای ثانویه بازگردد، برجام پوچ است اما عدهای در داخل معتقد بودند حتی با وجود تحریمهای ثانویه، برجام بهقوت خود باقی میماند.
جلیلی با تأکید بر ضرورت تحلیل صحیح از وضعیت روابط بینالملل گفت: امروز باید بدانیم برجام بنای مستحکمی نیست که برخی ادعا میکردند و همچنین رویکردی نیست که بتواند منافع ملی ما را تأمین کند.
وی با تأکید بر رصد بههنگام حرکات دشمن توسط دانشجویان گفت: دانشجویان باید انتظارات خود را تعریف کنند و اروپا باید بداند دانشجو قدمبهقدم رفتار او را رصد میکند. اروپا بعد از هفت ماه بدعهدی آمریکا هنوز حاضر نشده است بگوید رفتار آمریکا نقض برجام است. همان اروپایی که سران سه کشور امضاکننده برجام اطلاعیهای صادر میکنند که همان حرفهای آمریکا را در آن تکرار میکنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به قابل اعتماد نبودن اروپا گفت: کشورهای اروپایی طرف برجام بهاتفاق اذعان دارند که ایران به تعهدات خود پایبند است و حتی آژانس بینالمللی انرژی اتمی حدود 15 بار پایبندی ایران را تأیید کرده است اما 900 کیک زردی که قرار بود به ایران بهفروش برسد، با کارشکنی انگلیس انجام نشد و دانشجو باید تمام این رفتارها را بداند و به رخ بکشد.
جلیلی با اشاره به اینکه متحد غرب در منطقه کسانی هستند که بدن فردی را با اره تکهتکه میکنند، گفت: این درحالیاست که 28 کشور اتحادیه اروپا علیه حقوق بشر ایران قطعنامه تنظیم میکنند و در بیانیه خود اعلام میکنند ایران باید تعهدات خود را ادامه دهد؛ پس سهم شما چیست؟ اگر برجام برای اروپا مهم است چرا هزینه آن را ملت ایران باید بپردازند؟!
وی ادامه داد: کشورهای اروپایی ادعا میکنند شرکتها و بانکهای آنها خصوصی است و اگر با ایران ارتباط تجاری یا مالی داشته باشند، تحریم خواهند شد. این درحالیاست که حداقل 100 شرکت و بانک بزرگ اروپایی وجود دارد که 100 درصد سهامشان دولتی است. چرا اینها با ایران تعامل نمیکنند؟ پس چرا دولت ایران باید به تعهدات خود پایبند باشد اما اروپاییها نه؟
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه ملت ما بااقتدار از این تحریمها عبور خواهد کرد، خاطرنشان کرد: اعتماد جادهای دوطرفه است. اروپاییها باید بدانند امضای تضمین دولتمردان آمریکایی برای ملت خندهدار است.
جلیلی اضافه کرد: غربیها نگرانیشان از این است که انقلاب اسلامی نهتنها بدون آمریکا بلکه در مبارزه با آمریکا نیز توانسته است پیشرفت کند. میدانند که با الگوی انقلاب مدلی شکل گرفته که هم از مردم خود دفاع میکند، هم اجازه نمیدهد به ملتهای مظلومی مانند فلسطین، یمن، عراق، سوریه و ... ظلم شود.
وی گفت: ایران از حقوق ملتهای مظلوم دفاع میکند و این قدرت امروز به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفته است. فریاد حقطلبی که 16 آذر 32 سر داده شد، نهتنها خاموش نشده بلکه منجر به انقلابی شده است که اکنون درخت تناور 40 سالهای را شکل داده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که چرا نام دولت سایه در فعالیتهای جلیلی عنوان میشود، اظهار کرد: دولت سایه تشکیلات نیست بلکه گفتمان است و وظیفه هر کسی است که دغدغه نظام و انقلاب را دارد. باید مسائل کشور را سایه به سایه دنبال کرده و در حد بضاعت کمک کنیم. طبیعتاً این کار بهگونهای باشد شخصی نشده و ظهور و بروز پیدا کند.
انتهای پیام/4007/
انتهای پیام/