دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس واحد بردسیر در همایش«الزامات تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت بین‌المللی» هشدار داد:

از «مردم‌سالاری دینی» به سوی«سرمایه‌داری غیر دینی»/ کارشناسان جنگ نرم باید متخصص و کارشناس رسانه باشند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در همایش« الزامات تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت بین المللی» و شانزدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید کشور که با حضور بیش از هزار استاد دانشگاه و فرماندهان جنگ نرم در مشهد مقدس در حال برگزاری است به کارکردها و قدرت رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: رسانه‌های استکبار، تلاش خود را برای سوق دادن جامعه از "مردم سالاری دینی" به سوی "سرمایه داری غیر دینی" به کار گرفته‌اند.
کد خبر : 34071

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر کمال جوانمرد در نشست کارگروه فرهنگی این همایش با تاکید بر اینکه "رسانه‌ها" جهان را به یک دهکده‌ی کوچک تبدیل کرده است، افزود: گسترش رسانه‌ها و ابزارهای ارتباط جمعی به حدّی است که عصر کنونی را عصر « انفجار اطلاعات» نام‌گذاری کرده‌اند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر گفت: رسانه‌ها از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین ابزارها برای اجتماعی شدن و مشارکت افراد در عرصه‌های گوناگون سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است.


عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی به کارکردهای مثبت و منفی رسانه‌ها پرداخت و گفت: در عصر کنونی، رسانه‌ها به عنوان اسلحه‌ی جنگ نرم به شمار می‌روند.


استاد نمونه کشور در زمینه جنگ نرم، از رسانه‌ها به عنوان میانجی بین افکار عمومی و حاکمیت یاد و بیان کرد: کارشناسان جنگ نرم باید متخصص و کارشناس رسانه باشند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با تاکید براینکه رسانه‌ها، رابطه تنگاتنگی با قدرت‌ها پیدا کرده‌اند افزود: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های منابع قدرت، دراختیار داشتن رسانه‌هاست.


جوانمرد، جنبش‌های اجتماعی را متاثر از رسانه‌ها دانست و تصریح کرد: رسانه‌ها، از گلوله‌های سلاح‌های جنگی، مخرب‌تراند.


این استاد جامعه شناسی با اشاره به اینکه هژمونی سلطه با دراختیار داشتن رسانه‌ها و با تبدیل رسانه به یک ابرقدرت دروغین و به وسیله امپراطوری دروغ تلاش دارد تا جهان را در سیطره خود قرار دهد گفت: تلاش هژمونی سلطه، ترویج فرهنگ مصرف گرایی است به طوری که سعی دارد جهان را به عنوان بازار کالاهای لوکس خود و مردم را به عنوان خریداران و مصرف کنندگان کالا تبدیل کند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، یکی از کارکردهای منفی رسانه‌ها را ارائه الگوهای مصرفی برشمرد و گفت: شایسته است رسانه‌های داخلی ضمن ایجاد فضای اتحاد و همدلی و پرهیز از افراطی گرایی و تفرقه افکنی، بیش از پیش نسبت به معرفی الگوهای سالم و سبک زندگی ایرانی-اسلامی اهتمام ورزند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب