از «مردمسالاری دینی» به سوی«سرمایهداری غیر دینی»/ کارشناسان جنگ نرم باید متخصص و کارشناس رسانه باشند
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر کمال جوانمرد در نشست کارگروه فرهنگی این همایش با تاکید بر اینکه "رسانهها" جهان را به یک دهکدهی کوچک تبدیل کرده است، افزود: گسترش رسانهها و ابزارهای ارتباط جمعی به حدّی است که عصر کنونی را عصر « انفجار اطلاعات» نامگذاری کردهاند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر گفت: رسانهها از مهمترین و تاثیرگذارترین ابزارها برای اجتماعی شدن و مشارکت افراد در عرصههای گوناگون سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است.
عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی به کارکردهای مثبت و منفی رسانهها پرداخت و گفت: در عصر کنونی، رسانهها به عنوان اسلحهی جنگ نرم به شمار میروند.
استاد نمونه کشور در زمینه جنگ نرم، از رسانهها به عنوان میانجی بین افکار عمومی و حاکمیت یاد و بیان کرد: کارشناسان جنگ نرم باید متخصص و کارشناس رسانه باشند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با تاکید براینکه رسانهها، رابطه تنگاتنگی با قدرتها پیدا کردهاند افزود: یکی از مهمترین ویژگیهای منابع قدرت، دراختیار داشتن رسانههاست.
جوانمرد، جنبشهای اجتماعی را متاثر از رسانهها دانست و تصریح کرد: رسانهها، از گلولههای سلاحهای جنگی، مخربتراند.
این استاد جامعه شناسی با اشاره به اینکه هژمونی سلطه با دراختیار داشتن رسانهها و با تبدیل رسانه به یک ابرقدرت دروغین و به وسیله امپراطوری دروغ تلاش دارد تا جهان را در سیطره خود قرار دهد گفت: تلاش هژمونی سلطه، ترویج فرهنگ مصرف گرایی است به طوری که سعی دارد جهان را به عنوان بازار کالاهای لوکس خود و مردم را به عنوان خریداران و مصرف کنندگان کالا تبدیل کند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، یکی از کارکردهای منفی رسانهها را ارائه الگوهای مصرفی برشمرد و گفت: شایسته است رسانههای داخلی ضمن ایجاد فضای اتحاد و همدلی و پرهیز از افراطی گرایی و تفرقه افکنی، بیش از پیش نسبت به معرفی الگوهای سالم و سبک زندگی ایرانی-اسلامی اهتمام ورزند.
انتهای پیام/